Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Dziewczyny wrzucam dalszą część mojego eksperymentu. I porównanie testów z poprzednich dni.
Wychodzi na to że tak psioczę na te testy ovu a allegro a jednak w odpowiednim momencie wychodzą...
1. Testy z rossmana
2. Domowe laboratorium
3. Allegro
-
nick nieaktualnyCzyli może z allegro są troszkę badziewne bo mniej czułe ale w odpowiednim momencie prawidłowy wynik pokazują tak czy siak:)
W ogóle w tym cyklu jakoś wiem że to nie ten miesiąc i koniec. Groszka teraz nie będzie.
Macie czasami takie uczucie ze wiecie i już?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Elunia dokładnie tak- w poprzednich cyklach allegrowskie dziady wychodziły mi pozytywne w owulkę właśnie. Co prawda nie były super ciemne- jak u Ciebie, ale ewidentnie się pokazywały. Więc może po prostu działają słabiej, dlatego pokazują się jedynie w te dni, a nie przed? Lepsze testy pokazują już coś jak nawet małe jest stężenie. To by pasowało również do moich doświadczeń...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Margaretka89 wrote:Bo ja mam przepisane Clo i Dupka. Ile go czasu brałaś i jak się czułaś? Bo podobno ma się nieraz jakieś skutki uboczne.Dupka też brałaś?
Clostilbegyt brałam 5 dni do 10 dnia cyklu.. Dobrze się czułam.. A dupka lekarz brał pod uwagę ale po tym Clo okazało się że endometrium jest dość odpowiednie i nie będzie takiej potrzeby.
Zawsze możesz pić ziółka na 2 fazę cyklu to ci Progesteron unormuje..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Czyli może z allegro są troszkę badziewne bo mniej czułe ale w odpowiednim momencie prawidłowy wynik pokazują tak czy siak:)
W ogóle w tym cyklu jakoś wiem że to nie ten miesiąc i koniec. Groszka teraz nie będzie.
Macie czasami takie uczucie ze wiecie i już?Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nats wrote:Jaju A u mnie nic się kompletnie nie dzieje.
Ani cycki nie bolą, sluzu prawie nie ma. Wczoraj lekko mnie bolał brzuch jak na okres, ale poza tym nic. Chyba taka cisza przed burzą, a raczej przed małpa.Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Elunia dokładnie tak- w poprzednich cyklach allegrowskie dziady wychodziły mi pozytywne w owulkę właśnie. Co prawda nie były super ciemne- jak u Ciebie, ale ewidentnie się pokazywały. Więc może po prostu działają słabiej, dlatego pokazują się jedynie w te dni, a nie przed? Lepsze testy pokazują już coś jak nawet małe jest stężenie. To by pasowało również do moich doświadczeń...
Całkowicie się z Tobą zgadzam!
Odobrażamy się na testy z Allegro:)Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się z tym co napisałaś.
Ja teraz mam tak, że testy z Rossmanna pokazują mi 1/2 krechy a testy z Allegro nic. Czyli nie ma jeszcze owu.
Ja mam za sobą 3 nieudane cykle i przyznam, że w każdym miałam wielką nadzieję.
Ale nie @ odbierała mi ją, ale jakiś objaw wcześniejszy.
Np. rozpulchnienie w środku zawsze mam na @. I wtedy już ze 3 dni przed wiedziałam, ze nie udało nam się...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Widziałam, że pisałyście o porodach
Moja siostra miała pierwszą cesarke, akcja nie szła, lekarze zwlekali, moja mama zrobiła hałas i się ogarneli. Potem drugi raz również miała cesarke, bo blizna się rozciągała. Za to moja koleżanka z pracy rodziła naturalnie i straciła dużo krwi i ogólnie źle zniosła porodu.
Wiec jak kolwiek będziemy rodzic, myślę że każdy strach będzie taki sam. Strach o dziecko
Ja podejrzewam u siebie cesarke.. Wadą wzroku, astma, kręgosłup. Ehh, może los pozwoli mi wybraćpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
WaldhauzerM wrote:Clostilbegyt brałam 5 dni do 10 dnia cyklu.. Dobrze się czułam.. A dupka lekarz brał pod uwagę ale po tym Clo okazało się że endometrium jest dość odpowiednie i nie będzie takiej potrzeby.
Zawsze możesz pić ziółka na 2 fazę cyklu to ci Progesteron unormuje..
Dziękuje Ci bardzo kochana za odpowiedź. Ja też mam brać od 5 do 10dc. Ja mam te zioła nr3 ale one też są na owulkę a nie wiem czy można jedno i drugieTo może faktycznie kupię teraz na tą drugą fazę cyklu, a myślisz że nie zaszkodzi?