Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Jaju A u mnie nic się kompletnie nie dzieje.
Ani cycki nie bolą, sluzu prawie nie ma. Wczoraj lekko mnie bolał brzuch jak na okres, ale poza tym nic. Chyba taka cisza przed burzą, a raczej przed małpa.
A na kiedy małpiszona się spodziewasz Nats?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
A ja się bardziej boję cesarki
Chyba już wolę goić małe nacięcie niż ogromną ranę na brzuchu... bo co by nie mówić to bardzo poważna operacja. Może mam taki lęk już zakorzeniony bo moja mama po cesarce nie mogła się mną normalnie zajmować przez miesiąc;/ No ale ile lat temu to było ;P
Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Kasia1987 wrote:A na kiedy małpiszona się spodziewasz Nats?
Narazie mam teoretycznie 8dpo.
Zazwyczaj mam cykle 28 -37 dni. Kiedyś mi się tą zdarzyło 42, ale dużo stresów wtedy miałam.3500 g 54 cm -
Duśka;) wrote:A ja się bardziej boję cesarki
Chyba już wolę goić małe nacięcie niż ogromną ranę na brzuchu... bo co by nie mówić to bardzo poważna operacja. Może mam taki lęk już zakorzeniony bo moja mama po cesarce nie mogła się mną normalnie zajmować przez miesiąc;/ No ale ile lat temu to było ;P
-
Nats wrote:Właśnie to nie mam pojęcia. Zobacz jaki mam pokrecony cykl. Wg of owulacja w 28 dc (sic!), więc małpa teoretycznie po 40
Narazie mam teoretycznie 8dpo.
Zazwyczaj mam cykle 28 -37 dni. Kiedyś mi się tą zdarzyło 42, ale dużo stresów wtedy miałam.
Mi się podobnie zapowiada...
Tzn mam nadzieję, że nie aż taki długi jak Twój, ale też jakiś dziad no...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
KlaudyŚ wrote:Ja chcialam rodzic naturalnie ale podobno jeżeli ktos ma problem ze wzrokiem to powinien rodzix przez cesarke . nie wiem ile w tym prawdy jest
Zależy od stopnia wady wzroku.. Moja przyjaciółka miała wskazania do cesarskiego z racji wady ale potem okazało się że nie jest aż tak źle i rodziła naturalnie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Mi się podobnie zapowiada...
Tzn mam nadzieję, że nie aż taki długi jak Twój, ale też jakiś dziad no...
Daj spokój. Mój cykl to jakaś parodia. Jakbym mi się udało zaciazyc to by była niemała sensancja.
No, ale nadzieja zawsze jest.Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyDziewczyny wrzucam dalszą część mojego eksperymentu. I porównanie testów z poprzednich dni.
Wychodzi na to że tak psioczę na te testy ovu a allegro a jednak w odpowiednim momencie wychodzą...
1. Testy z rossmana
2. Domowe laboratorium
3. Allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:40
Nats, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Wy tu gadu gadu o sluzie a ja bym z mila checia sprawdzila ale sylwia z waldim zabronili mi . a wczoraj mialam strasznie napuchniete
Nie paczaj tam!!KlaudyŚ lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Dziewczyny wrzucam dalszą część mojego eksperymentu. I porównanie testów z poprzednich dni.
Wychodzi na to że tak psioczę na te testy ovu a allegro a jednak w odpowiednim momencie wychodzą...
1. Testy z rossmana
2. Domowe laboratorium
3. Allegro
No mnie teraz też wychodzą te z allegro.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.