Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Sushiii ;( ;(
ja czytalam że jak ryba ze sprawdzonych źródeł to można a jak nie to warto zamówić pieczona rybę albo inne składniki pomijając surową
Wiem że ryba maślana jest ściśle zakazana w ciąży. Resztę niby trochę można. Ale np w Niemczech jak się ciąże potwierdza to lekarz od razu mówi żeby wszystkie surowe mięsa odstawić, sushi, steki, i np ostrygi. A ja to tak wszystko uwielbiam:(
No ale Sylwia, dla groszka wszystkie wyrzeczenia są warte. Dlatego teraz szaleje hehehSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:A i u nas powiedzieli ze może oddać nasienie w domu i odwieźć w ciągu 30min bodajże tylko trzymać pod bluzką przy skórze żeby temp trzymać
Trzeba oddać max do 30 minutMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:dziewczyny, ja już chcę być w ciąży!
taaak wiem, bardzo zaskakujące, pewnie do tej pory się tego nie domyślałyście
Ja też, tak bardzo, bardzo, bardzo. Aż się nie mogę doczekać tego uczucia "bycia w ciąży".Kasia1987, szuflada lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Elunia wrote:Różowy flaming nie uciekaj od nas, zastosuj moją metodę. Zrób sobie drina i wyluzuj. Niech się dzieje wola boska...hahahMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Flamingu nie odchodź bo będzie Ciebie tak bardzo brakowało
Ja też mam doły dzień w dzień, gapię się na wykres jak porąbana, czekam na nadzieję.. (aktualnie nawet owulacji nie mam jeszcze...) i jest mi źle.
Ale potem znów biorę się w obroty, staram się myśleć pozytywnie i wracam tu na forum, choć obiecuję sobie, że się odstosunkuję od tematów starańrozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Kim87 a jak długo się staracie? Po jakim czasie poszedł? Mój to dzikus nie będzie Wacka męczył w WC
chyba, że z nim wejdę
W prywatnych klinikach masz normalne pokoje do tego i jak chcesz to możesz w sumie iść z nimWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 12:46
-
rozowyflaming wrote:Kim87 a jak długo się staracie? Po jakim czasie poszedł? Mój to dzikus nie będzie Wacka męczył w WC
chyba, że z nim wejdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 12:47
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Ja też jestem zdania że trzeba mieć umiar we wszystkim inaczej nic z tego nie wyjdzie. Luz i cierpliwość.
Exacly:) Ja prowadzenie wykresu traktuję bardzo formalnie...Robie testy z ciekawości i tylko tyle.
Bo w poprzednim cyklu mnie poniosło.. Milion testów, tempek i oznak ciązy... Mocno przesadzałam aż mój ze mną "dyscyplinującą" rozmowę przeprowadził heheh.
heheh teraz czekam az mu się odwróci i powie...ej no ela czy ty czasami nie przesadzasz z tym balowaniem..w końcu się staramy o dziecko hehehehehehehMargaretka89, Zołza:), Kim87, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny