Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem bo sama jestem taka panikara heh ja byłam pewna że jak pójdę to okaże się że nie bije serduszko... Taki lęk mialam przed tym usg ze się cala trzeslam... Ale okazało się wszystko dobrzeTuliska wrote:Ooo Klaudys to jeszcze tylko chwilka:) popraw mi kochana humor proszę cie;)
Sylwia wiem wiem, ja nawet w ciąży (świadomej) nie jestem ale wiesz jak to my baby potrafimy fiksowac... A ja to jestem panikara.
-
Moja koleżanka jak w ciąży była to wszytko co sprawdzała w cioci Google prowadziło do porodu:-) no masz katar zaczynasz rodzic. Chce Ci się siku dzwoń do lekarza akcja porodowa się zaczęłaTuliska wrote:Ooo Klaudys to jeszcze tylko chwilka:) popraw mi kochana humor proszę cie;)
Sylwia wiem wiem, ja nawet w ciąży (świadomej) nie jestem ale wiesz jak to my baby potrafimy fiksowac... A ja to jestem panikara.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 13:56
Sylwia91, Elunia lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Ja właśnie chodzę prywatnie i powiem Ci ze jak policzyłam że wydam 300 zł na badania pierwszego trymestru to dzwonie dzisiaj do niej i zapytam czy mi z przychodni na nfz wystawi skierowanie bez kolejki bo przyjmuje tez na fundusz a jak nie to jestem zapisana w razie co na środę do innego gin na nfz.Tuliska wrote:A ja do gina chodze prywatnie i za wszystko płacę niestety. A u nas w ośrodku zdrowia lekarki tak "tępe" hehe ze strach o coś prosic:)
Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A ja do gina chodze prywatnie i za wszystko płacę niestety. A u nas w ośrodku zdrowia lekarki tak "tępe" hehe ze strach o coś prosic:)
ja też chodze prywatnie, ale TSH,mocz i morfo dostałam skierowanie od rodzinnego.to sa badania które na nfz po prostu Ci sie NALEŻĄ..
niedługo mam zamiar tez odwiedzic mojego wczesniejszego gina-on na nfz był-moze uda się wysępić troche badan na nfz...bo tyle kasy idzie na tego prywatnego że trzeba kombinować..
Elunia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Jeśli tylko masz taka możliwość to korzystaj:) w koncu na co my te składki płacimy? Żeby o recepty się prosić? Okropne to. Walcz ile wlezie;)Sylwia91 wrote:Ja właśnie chodzę prywatnie i powiem Ci ze jak policzyłam że wydam 300 zł na badania pierwszego trymestru to dzwonie dzisiaj do niej i zapytam czy mi z przychodni na nfz wystawi skierowanie bez kolejki bo przyjmuje tez na fundusz a jak nie to jestem zapisana w razie co na środę do innego gin na nfz.

-
To juz nawet o składki nie chodzi bo w ciąży nie musisz być ubezpieczona a należy Ci się wszystko na nfzTuliska wrote:Jeśli tylko masz taka możliwość to korzystaj:) w koncu na co my te składki płacimy? Żeby o recepty się prosić? Okropne to. Walcz ile wlezie;)
-
Wiem, wiem ale mocz i morfologia to raczej groszowe sprawy a jak pisalam do moich rodzinnych lekarek nie pałam sympatiaAllmita wrote:ja też chodze prywatnie, ale TSH,mocz i morfo dostałam skierowanie od rodzinnego.to sa badania które na nfz po prostu Ci sie NALEŻĄ..
niedługo mam zamiar tez odwiedzic mojego wczesniejszego gina-on na nfz był-moze uda się wysępić troche badan na nfz...bo tyle kasy idzie na tego prywatnego że trzeba kombinować..

-
Wiesz co jakbyś spróbowała skasować śluz R po pozytywnym teście owu to by pokazał Ci owulacje na 14 czy 13 dcTinuviel wrote:Trzymam kciuki za czekajace wynikow. U mnie mysli pozytywne pierwszy czas od wiekow bola mnie cycki. Tylko owu pozno wyznaczylo owu tylko ze śluzu I przesunelo termin @.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH