Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:wiesz... ja mojej mamie też się szybko nie pochwalę...
Moi teściowie potrafią utrzymać to w tajemnicy i wiem o tym.. Co do mojej mamy nie mam pewności.. Poprzednim razem reszta rodziny wiedziała nie wiem od kogo.. Poczeka sobie.Gaduaaa, szuflada lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaa i Malinka ja też miałam 23 testowac jeśli @ nie przylezie ale z moim obecnym "problemikiem" muszę się wymiksowac bo będę sikac dużo prędzej... chol... A taki spokojny koniec cyklu mi się szykował, taka bylam zrelaksowana a tu masz babo placek z własnej glupoty:/
Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Judi jaki piekny avatar! od razu lepiej
Dziękuję bardzo
Cóż jak to mówią do 3 razy sztukamoże za 3 się uda. Piję ziołka. @ niedługo e precz to testy pójdą w ruch
Zobaczmy co mi czas przyniesie
Tobie powodzenia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:56
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Teraz czekam do piątku do wizyty u lekarza
Powiem ot że chce zajść w ciążę może jakies dobre szybko działające leki mi zapisze i mi pomoże
RP: seks
zero stresu
seks
seks
seks
zero stresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 16:06
Allmita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:stosować: mocno wstrzasnąc i wymieszać, stosować co 2- dni szczególnie w ok owulki..
Hehe to napewno zastosuje
Musze jakies leki bardziej to na tarczyce mieć
Ale do lekarza ide połączonego endo-gin to wypytam o wszystko
A tak oglnie to my to już różne akrobacje łóżkowe robimy :-
DAllmita lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:trzymam kciuki !kiedy testujesz?
Jak.sie okres nie pokaże to myślę za 8-9 dni;) nie ma.co.wczesniej aby się nie rozczarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 16:15
zapachmalin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny