Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Waldi!!! Milion serc dla Ciebie
Taka nagroda od życia to jest coś!
Gratuluję teraz oficjalnie na 100%
Cieszę się razem z Tobą
KlaudyŚ, ehh no co mam Ci napisać..Kolejny cykl, kolejna szansa, kolejne serduszka
Głowa do góry. Wiem, że to trudne, ale przyjdzie na każdą z nas czas. Wierzę w to
Byle teraz ta wredota przyszła szybko i bezboleśnie i odeszła równie szybko co przyszła!
Nats, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszem i wobec dzięki dzięki dzięki. Jesteście WIELKIE
Gizmo Tobie zwłaszcza.. Ty dałaś mi nadzieję że może się udać.. Jestem Ci bardzo za to i za wszystko wdzięczna!!Gaduaaa, Gizmo, Caro lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:dobra laski...to teraz przyznawać się która jest po owu...musimy mieć za kogo trzymac kciuki znowu
zapachmalin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:u mnie faza lutealna trwa od 13/14 dni wiec jutro przyjdzie na 100% i cykl normalnie bedie trwać może te ziółka temp mi podwyższyły
Ja mam do samego końca wysokie temperatury spada dopiero dzień przed. A w pierszym cyklu starań to spadła na 2 dzień okresu. Wiec to zależy jak długo mamy w krwi progesteron i pewnie jak długo spada przed@
Z dniem pierwszego dnia u mnie ból piersi odchodzi a dochodzi okropny ból brzucha. Jeszcze 2, 3 dni i@ pójdzie sobie precz -
Judi22 wrote:Ja mam do samego końca wysokie temperatury spada dopiero dzień przed. A w pierszym cyklu starań to spadła na 2 dzień okresu. Wiec to zależy jak długo mamy w krwi progesteron i pewnie jak długo spada przed@
Z dniem pierwszego dnia u mnie ból piersi odchodzi a dochodzi okropny ból brzucha. Jeszcze 2, 3 dni i@ pójdzie sobie preczFabianCyprian
Tymuś
-
Klaudyś przykro mi bardzo
Strasznie wierzyłam że już nastał ten czas. Ale nie ma co się dołowac! Nie poddajemy sie!
Chwila przerwy by nabrać sił i do dzieła
Ja jak dotrwam bez @ to tesuję w niedziele.....chociaż ze mną nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie @ -
WaldhauzerM wrote:Jakoś spokojnie to przyjęłam... Dziwne.. Ale się cieszę tak wewnętrznie...
Teściowie już wiedzą.. Moja mama nie.. I tak zostanie.. Przyjdzie czas to jej powiem.
FabianCyprian
Tymuś