X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak serduszkujecie w południe koło 14-15:00 to jak to w ovu zaznaczacie? Rano czy wieczór?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Dziewczyny jak serduszkujecie w południe koło 14-15:00 to jak to w ovu zaznaczacie? Rano czy wieczór?
    Ja bym zaznaczyla wieczor;)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Ja bym zaznaczyla wieczor;)
    ja raczej też wieczór

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    hihi ktoś tu chyba przed chwilą serduszkował :P

Sylwia91 lubi tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:

ja tez mam zawsze ten dylemat po wekendzie..;) i raczej zaznaczam wieczór...no moze jakby była 13 to bym rano zaznaczyła

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia podglądnęłam Twój wykres....te wszystkie owu testy masz na plus??? ja myslałam żeby nie zaczynac tak wczesnie testowac chciałam poczekac na R sluz...i teraz nie wiem sama patrzac na Ciebie czy jednak nie zaczać trez testować...widze że tez miałas taka nijaka @? moja tez była jak na mnie dosć skąpa...

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldiii wyślij mi loda z bounty <3

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego powinny być co najmniej 4opcje zaznaczania serduszek np w godz

4-9
    10-16
    17-23
    24-3

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ustalone: od rana do 15- rano, od 15 do nocy- wieczór. przecież jak serduszkujemy o połnocy tez trudno to okreslic "wieczorem"...

• Allmita Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dlatego powinny być co najmniej 4opcje zaznaczania serduszek np w godz

4-9
    10-16
    17-23
    24-3

z drugiej strony to mało istotne tak naprawde,biorąc pod uwage ile zyja plemniki...to by było tylko dla naszego urozmaicenia-ja czasem sobie w notatkach zaznaczam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 16:52

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki te kilka godzin naprawdę niewiele zmienia

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    z drugiej strony to mało istotne tak naprawde,biorąc pod uwage ile zyja plemniki...to by było tylko dla naszego urozmaicenia-ja czasem sobie w notatkach zaznaczam
    Trza zaczac czytać Twoje notatki :P

Allmita, szuflada lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Klaudyś a jak badałaś sobie Tsh to nie masz wyniku na drugi dzień lub ten sam dzień ?

Niestety nie bo u nas wysylaja od razu do endrokrynologa

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Dziewczynki te kilka godzin naprawdę niewiele zmienia
    Mądra ta co brzuszek ma :D

szuflada, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    Elunia podglądnęłam Twój wykres....te wszystkie owu testy masz na plus??? ja myslałam żeby nie zaczynac tak wczesnie testowac chciałam poczekac na R sluz...i teraz nie wiem sama patrzac na Ciebie czy jednak nie zaczać trez testować...widze że tez miałas taka nijaka @? moja tez była jak na mnie dosć skąpa...

No właśnie ja kupiłam te testy z rosmana i tak z Ciekawości zareagowałam 8dc i wyszedł jakby pozytyw dlatego kontynuowałam. Z ciekawości tez troche. Ale taj szczerze to dopiero dzisiaj mi wyszła kreska ciemniejsza od testowej i to na tych testach z domowego laboratorium. Z rossmana jak dla mnie jest cały czas taki sam od 4 dni, niby pozytywny ale szału nie ma.
    Miałam mega dziwnną@. Tak szczerze to myśle ze coś tam było ale zdecydowało sie nie zamieszkać...
    Gdzieś wyczytałam ze jak chce mieć sie pewność co do owu to od pierwszego bólu kłucia jajnika powinno sie testowanie zaczynać

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie spojrzałam na mój wykres i doskonale widać kiedy mój ma dyżur a kiedy jest w domu hahahahha

Allmita, szuflada, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    " Każdego miesiąca istnieje około 25-30% szans na poczęcie – uda się jednej kobiecie na cztery" dobra, Waldi jest pierwsza...ile nas tu jest? :D

Allmita lubi tę wiadomość

• Allmita Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    No właśnie ja kupiłam te testy z rosmana i tak z Ciekawości zareagowałam 8dc i wyszedł jakby pozytyw dlatego kontynuowałam. Z ciekawości tez troche. Ale taj szczerze to dopiero dzisiaj mi wyszła kreska ciemniejsza od testowej i to na tych testach z domowego laboratorium. Z rossmana jak dla mnie jest cały czas taki sam od 4 dni, niby pozytywny ale szału nie ma.
    Miałam mega dziwnną@. Tak szczerze to myśle ze coś tam było ale zdecydowało sie nie zamieszkać...
    Gdzieś wyczytałam ze jak chce mieć sie pewność co do owu to od pierwszego bólu kłucia jajnika powinno sie testowanie zaczynać

ło kurna no to robię testy od jutra...bo właśnie mnie w tym cyklu tak dziwnie bolaja jajniki i piersi, wczesnie jak nigdy...i tez miałam dziwny, mało bolesny @...jutro testne se rano owulacyjnego-tak z drugiego moczu, potem to ja nie umiem-bo nie moge nie pic w dzien, hehe..;)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mądra ta co brzuszek ma :D
    A żebyś wiedziała że już mam hehe rośnie brzucholek że hoho!

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny ale przyłapał.. Serduszkowalismy a zapomniałam ze mam gina na 18:10... Troche głupio mi iść tam z żołnierzykami...ale nie mam wyjścia..:( burak będzie jak nic

szuflada, Allmita lubią tę wiadomość

‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ