Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:No tylko na usg wiec może nie będzie nic widać Hahah
Ja mam u gina same przypały jakoś. Ostatnio jak byłam i ścigałam spodnie to mi garść smaczków dla psa z kieszeni na cała podłogę sie wysypała..
Hahaha poplakalam sie!!!
Ja z wrazenia ostatnio zdjelam gacie i... Siadlam w majtach)) hahaha
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystko juz wiem. Pęcherzyk jest i ma 15 mm. Tym razem jeden a nie trzy..
I chyba tez sie znalazł powód dlaczego nie możemy zagroszkowac..bo gin wypatrzył ze mam jakaś ścianę grubą tam i mogą nie pękać. Wiec kolejna wizyta w środę. Pytałam o leczenie jeśli nie pęknie i lipa jest bonpwoedzial ze w tym przypadku tylko tabletki anty brane conajmniej 4 miesiące pomogą -
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Wszystko juz wiem. Pęcherzyk jest i ma 15 mm. Tym razem jeden a nie trzy..
I chyba tez sie znalazł powód dlaczego nie możemy zagroszkowac..bo gin wypatrzył ze mam jakaś ścianę grubą tam i mogą nie pękać. Wiec kolejna wizyta w środę. Pytałam o leczenie jeśli nie pęknie i lipa jest bonpwoedzial ze w tym przypadku tylko tabletki anty brane conajmniej 4 miesiące pomogą
O kurcze... I wszystko przez grubą ścianęNo, ale jeśli to jakieś rozwiązanie to warto brać anty przez 4 msc i potem raz dwa zajść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Z tego cu wiem to od pierwszego dnia cyklu do owu
Kolejny level czas zacząć ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:17
Tuliska lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia o jakich anty mowil gin?
Ja u siebie za sama konsultacje gin-endo placilam 100zl. Do tego usg 60zl. Ale doktor stwierdziła ze jestem dziwnym przypadkiem i z prywatnego gabinetu zabrala mnie do siebie do poradni w szpitalu. Teraz mam wizyty za free
I to ona mi przepisala Triquilar na 2miesiace.