Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Elunia o jakich anty mowil gin?
Ja u siebie za sama konsultacje gin-endo placilam 100zl. Do tego usg 60zl. Ale doktor stwierdziła ze jestem dziwnym przypadkiem i z prywatnego gabinetu zabrala mnie do siebie do poradni w szpitalu. Teraz mam wizyty za free
I to ona mi przepisala Triquilar na 2miesiace.
Ze jak jest gruba ściana to nie da sie tego wyleczyć w inny sposób niz tabletkami anty. Dopytam jeszcze w środę ale może z tego wynikać dwie rzeczy. Albo pęcherzyk pęka i nie może sie wydostać z jajnika- co by w sumie logiczne było przy moich maksymalnie bolesnych pwulacjach, lub sam pęcherzyk nie pęka. Kurde mój jest na dyżurze wiec nie mam jak go wypytać. Wrócę do domu jakoś za pół godz to podzwonie po znajomych lekarzach i może coś sie dowiem. Ale wszyscy albo anestezjolodzy albo pato albo ortopedia wiec geniusza mi trzeba co ostro ginekologię na studiach zakuwał)
Pogrzebie jeszcze w piwnicy, może podręcznik do ginekologi klinicznej znajdę. Ja to straszelnie wnikliwa bestia jestem. Musze wiedzieć czemu i jak coś sie dzieje:-)))Kasia1987, Gizmo, Tuliska, zapachmalin, Anula1986 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj byłam w rossmannie i kupiłam w promocji dwa testy 10
Oj głupia ja głupia! Skusiłam się bo cena jak za 1, ale teraz nie wysiedzę pewnie
Oj głupia ja, głupia!
Już pypcia mam bo pisze, że można 4 dni przed terminem @ a ja chciałam dopiero w niedzielę, nie tą tylko następnąhahaha.
Oj głupia ja, głupiaKasia1987, Gizmo, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Jejcia, każda czeka, testuje, coś się dzieje, a ja durna kolejny dzien wypatruję owulacji zakichanej (18 dc!)... Rano miałam 36,6 a teraz zmierzyłam dla jaj i mam 37,1.. oby już się takie cudo pokazało z rana, bo szyjka otwarta i smutna czeka buuu
((((
Dziewczyny te anomalia są okropne33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Pisałam juz kiedys ze właśnie jak tak bardzo boli w trakcie owu to może świadczyć o niepekajacych pecherzykach. Z drugiej strony taki bol świadczy ze plyn poowulacyjny podrażnia otrzewna czyli musi dojść do pęknięcia pęcherzyka. I znów badz mądry. Tak jak przy objawach malpowo-ciążowych
-
Kasia1987 wrote:Jejcia, każda czeka, testuje, coś się dzieje, a ja durna kolejny dzien wypatruję owulacji zakichanej (18 dc!)... Rano miałam 36,6 a teraz zmierzyłam dla jaj i mam 37,1.. oby już się takie cudo pokazało z rana, bo szyjka otwarta i smutna czeka buuu
((((
Dziewczyny te anomalia są okropne
Nie smutaj. Zaraz owulka powinna przyjść. 18 dc to nic takiego. Zobacz jaka u mnie patologia jest
Zresztą dzisiaj widzę, ze miałaś spadek także jutro z rana temp skoczy na pewnoKasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Drogie?? Tam i zarobki sa inne
Ale tak mimowolnie przeliczanie się włącza.
Zresztą biorąc pod uwagę inne rzeczy (proszki, chemia) to nawet przeliczajac podobnie jak u nas wychodzi.zapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Malina mieszka w De. To tam inna cena pewnie i promocje inne niż w Pl
No powiem Wam masakra, te ovu testy z facelle co laski za 5 sztuk jakoś niecałe 20 zł dawały to u mnie są w promocji po 12,99 euro. Więc cóż. Mega drogie ceny wszystkiego tu mają.
Nie wiem ile w pl kosztuje z facelle test 25 ciążowy ale tutaj 3,99. Także jak na 25 czułość to też dość dużo. -
zapachmalin wrote:No powiem Wam masakra, te ovu testy z facelle co laski za 5 sztuk jakoś niecałe 20 zł dawały to u mnie są w promocji po 12,99 euro. Więc cóż. Mega drogie ceny wszystkiego tu mają.
Nie wiem ile w pl kosztuje z facelle test 25 ciążowy ale tutaj 3,99. Także jak na 25 czułość to też dość dużo.kurczaki w de sa dla mnie strasznie drogie
A teraz wychodzi ze i wszelakie tesciory dla staraczek tezzapachmalin lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:ale tam jakościowo są lepsze te proszki nie wiem jak z chemia
przywozi sporo lenora, żele pod prysznic, balsamy, no i oczywiście cucu
Mimo ze te same produkty mamy w pl to dla mnie niemieckie sa mega dobre
Nats, 91patka91, zapachmalin, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
91patka91 wrote:ale tam jakościowo są lepsze te proszki nie wiem jak z chemia
proszki, płyny do płukania itd, to fakt są lepsze, ale jeśli chodzi o płyny czy żele do kąpieli, mydła i szampony to jakość ta sama. Natomiast opłaca się w de bo powiedzmy żel pod prysznic z adidasa dla mojego małża kosztuje tutaj 1,25 czyli na polskie 5 zł +/-. A w pl conajmniej 12 czy jakoś tak. To samo głupi krem nivea, najlepszy na wszystko. W pl kosztuje 15,49 (dzisiaj sprawdzałam na necie, w rossmannie) za 250ml. W de 2,45 euro. Także wiele rzeczy się opłaca, zwłaszcza kosmetycznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 19:46
Nats lubi tę wiadomość