Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Te PCOS to właśnie niepekniete pęcherzyki. Tak ja to rozumuje. I wydaje mi się ze z czasem jak się to leczy to one jednak popękają. Moze tak bylo u Ciebie Duska?
Mi tez jeden gin powiedzial ze mam prawy policystyczny w 16dc. A gin-endo ze to jest obraz po owu. I komu wierzyć to juz sama nie wiem. Narazie anty bede brać od czwartku i zobaczymy co wyjdzie jak juz Tii wróci w maju
U mnie dalej pęcherzyki są widoczne... ale może te co zostały to już będą, a nowe juz normalnie pękająOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Gizmo wrote:Te PCOS to właśnie niepekniete pęcherzyki. Tak ja to rozumuje. I wydaje mi się ze z czasem jak się to leczy to one jednak popękają. Moze tak bylo u Ciebie Duska?
Mi tez jeden gin powiedzial ze mam prawy policystyczny w 16dc. A gin-endo ze to jest obraz po owu. I komu wierzyć to juz sama nie wiem. Narazie anty bede brać od czwartku i zobaczymy co wyjdzie jak juz Tii wróci w maju -
Gaduaaa mam komunie córki 29maja i oboje z Tii liczymy ze zdąży na nia przyjechać
Ale Niemiec jak Niemiecnie wiadomo czy go puści. 4lata temu jak starsza miala komunie to Niemiec nie odpuścił i Tii wrócił dwa dni po imprezie do domu
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Gaduaaa mam komunie córki 29maja i oboje z Tii liczymy ze zdąży na nia przyjechać
Ale Niemiec jak Niemiecnie wiadomo czy go puści. 4lata temu jak starsza miala komunie to Niemiec nie odpuścił i Tii wrócił dwa dni po imprezie do domu
wrrrr pazurami bym go potraktowała
dwa dni w tą czy w tamtą...
Malinka dzieki:) no i po to właśnie te niebieskie oczka sąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 20:52
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:A ja to już nie wiem co mi jest
mój ginek chyba też nie
nadal diagnozuje... Ale obrazu pcos w jajcorach nie mam:)
elunia a nie wiesz jak to jest z tym stosunkiem lh do fsh?
1 do 1 powinien być
W prawidłowym cyklu stosunek LH/FSH jest zbliżony do 1 ( z wyjątkiem jajeczkowania), w niewydolności podwzgórzowo-przysadkowej zmniejsza się do 0,5-0,6, po menopauzie zmniejsza się do 0,4-0,7, a w zespole policystycznych jajników wzrasta powyżej 1,5-3. IU/l=mIU/mlTuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ja mam w domu takie oczyska wielkie tylko brązowe, aż czarne prawie
najcudowniejsze
jak ja o tym marzę ehh
małe stópki, paluszki. Zacaluje na śmierć :******
-
Elunia wrote:1 do 1 powinien być
W prawidłowym cyklu stosunek LH/FSH jest zbliżony do 1 ( z wyjątkiem jajeczkowania), w niewydolności podwzgórzowo-przysadkowej zmniejsza się do 0,5-0,6, po menopauzie zmniejsza się do 0,4-0,7, a w zespole policystycznych jajników wzrasta powyżej 1,5-3. IU/l=mIU/ml
Widzisz u mnie ostatnio było 1,8 a wcześniej zbyt późno robilam i było ponad dwa. Ale obrazu charakterystycznego braknarazie kazal brać Ovarin.
Elunia lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No ja nie mam niestety;) ale jeśli to się stanie kiedyś to też będą raczej brazowe ślepka na nas patrzyly
jak ja o tym marzę ehh
małe stópki, paluszki. Zacaluje na śmierć :******
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a98146521e79.jpg
a to te moje ślepka kochaneWaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a98146521e79.jpg
a to te moje ślepka kochanefaktycznie duże ma te oczęta i przesliczne
nic tylko patrzec i patrzc, ja sie zakochalam, to cóż to będą dziewczyny za kilka lat robic hehe
-
Tuliska wrote:Jakie slicznosci
faktycznie duże ma te oczęta i przesliczne
nic tylko patrzec i patrzc, ja sie zakochalam, to cóż to będą dziewczyny za kilka lat robic hehe
haha, wszystkie panny w piaskownicy będą jegoAż się sama boję co to będzie jak co tydzień będzie inną przyprowadzał
91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajj a ja właśnie zauważyłam że już pół tysiaca wyskrobałam
ale numer
A więc należy się dedykacją...
Hmmm....
No więc... kochane moje to wszystko dla was. Za to że pocieszacie tulicie gdy trzeba, za to że dajecie kopa do działania, sprowadzacie na ziemię ale też że z wami można pofruwac, poszybowac w chmurach. Ojj tak. Uzależnilam sie od was, nie przeczytam ,nie potrafię funkcjonować. Humor poprawiacie bezbłędnie i bezboleśnie dajecie przejść przez kolejne niepowodzenia. I za to że tu najczęstszym słowem jest "nadzieja"
No co, no?? No BOSKIEEEEEEEEEEEEEEEEE jestescie
Aaaa i za to ze tutaj mogę być zupełnie glupkowataaatakich tekstów jak tutaj nigdzie się nie usłyszy... szały macicy, dżiny i opowiesci jak i kiedy i czemu i po co serducha sie pojawiaja na wykresach:) takie rzeczy tylko tutajjj
Dziękuję Paniom za uwagę !zapachmalin, Gizmo, WaldhauzerM, Margaretka89, 91patka91, Gaduaaa, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość