Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawo.. Doczytałam..
Witam ponownie.. Heh.. Najeździłam się dzisiaj.. Masakra... Na nic czasu nie ma..
Tuliska fajny obrazek
Malina boskie oczka..
Elunia.. Fajnie mieć taką wiedzę.. Zawsze się przyda..
Miałam dzisiaj z tej radości zrobić racuchy ale pojechałam do psiapsioły żeby się wyściskać..
Ale już jestem sobie..
Kurka to chyba zamówię Nutellę prosto z de... Nie ma innej opcji..zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Brawo.. Doczytałam..
Witam ponownie.. Heh.. Najeździłam się dzisiaj.. Masakra... Na nic czasu nie ma..
Tuliska fajny obrazek
Malina boskie oczka..
Elunia.. Fajnie mieć taką wiedzę.. Zawsze się przyda..
Miałam dzisiaj z tej radości zrobić racuchy ale pojechałam do psiapsioły żeby się wyściskać..
Ale już jestem sobie..
Kurka to chyba zamówię Nutellę prosto z de... Nie ma innej opcji..
Waldi ja po swoich katorgicznych studiach jestem w stanie przyswoić każda ilość wiedzy bez względu na na ilość tomówheheh Więc tak czytam czytam i czytam:) Więcej dowiedziałam się o swoim ciele w ostatnim mięsiącu niż przez całe swoje życie
-
Tuliska wrote:A co nutelli to powiem wam że luuuuuuubie
ale tylko prosto z palucha
Ja jak byłam w pierwszej ciąży miałam mały wypadek od którego nic nie mogłam przełknąć i wtedy jadłam chleb z Nutellą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Waldi ja po swoich katorgicznych studiach jestem w stanie przyswoić każda ilość wiedzy bez względu na na ilość tomów
heheh Więc tak czytam czytam i czytam:) Więcej dowiedziałam się o swoim ciele w ostatnim mięsiącu niż przez całe swoje życie
To tak jak ja.. W sensie przez ostatnie 3 miesiące czytając Was dowiedziałam się tyle że szok..Elunia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Gaduaaa mam komunie córki 29maja i oboje z Tii liczymy ze zdąży na nia przyjechać
Ale Niemiec jak Niemiecnie wiadomo czy go puści. 4lata temu jak starsza miala komunie to Niemiec nie odpuścił i Tii wrócił dwa dni po imprezie do domu
FabianCyprian
Tymuś