Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Wiesz ja czytalam na forum o przypadkach że lekarze nie chcą dać... A wolę nie ryzykować że zostanę na lodzie bo trafię na takiego konowała bo umowa mi wygasła i nie mogę mieć dnia przerwy już
zwolnic ciezarnej nie moga ciekawe jak to jest z wygasnieciem umowy wiec najlepsze wyjscie to chorobowe ale tez mi to dziwne ze nie chca dawac -
nick nieaktualny
-
91patka91 wrote:zwolnic ciezarnej nie moga ciekawe jak to jest z wygasnieciem umowy wiec najlepsze wyjscie to chorobowe ale tez mi to dziwne ze nie chca dawac
-
nick nieaktualnyKur.. de ja piernicze! Moj chlop musi wyjechac na kilka dni w tym miesiacu. I kiedy? Dokladnie wtedy kiedy mi wypada owulacja i dni plodne!
Tylko se w leb strzelic!
Czyli miesiac zmarnowany, wlasnie ten z ktorym najwieksze nadzieje wiazalam...
No chyba ze cud sie zdazy i owu mi sie przesunie i bedzie kilka dni pozniej badz wczesniej...
Idzie sie pochlastac tepym nozem do ciasta -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Kur.. de ja piernicze! Moj chlop musi wyjechac na kilka dni w tym miesiacu. I kiedy? Dokladnie wtedy kiedy mi wypada owulacja i dni plodne!
Tylko se w leb strzelic!
No chyba ze cud sie zdazy i owu mi sie przesunie i bedzie kilka dni pozniej badz wczesniej...
Idzie sie pochlastac tepym nozem do ciasta
To jedź z nim.. Cholera szkoda zmarnować takiej okazji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:29
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Kur.. de ja piernicze! Moj chlop musi wyjechac na kilka dni w tym miesiacu. I kiedy? Dokladnie wtedy kiedy mi wypada owulacja i dni plodne!
Tylko se w leb strzelic!
Idzie sie pochlastac tepym nozem do ciasta
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:No nie do końca tak jest z tym zwolnieniem... Nic się nie dzieje to nie chcą dawać
ciąża to nie choroba - moje znienawidzone powiedzenie
a ona jest naprawdę dobra i miła. Tylko do niej są u nas w mieście kolejki
Sylwia Ty z wawie mieszkasz czy gdzie? -
nick nieaktualnySylwia91 wrote:80km na południe od Warszawy
Idz do NPL-u, nocna pomoc lekarska, powiedz że się źle czujesz i jesteś w ciąży bez problemu zwolnienie na 2 tyg dostaniesz. Jak byś była w wawie to bym Ci nawet napisała do kogo dzisiaj iśćMój ma dyżur, on wszystkim zaciążonym wystawia i mówi że większość lekarzy w NPL wystawia zwolnienie lekarskie zaciążonym bez marudzenia.
-
nick nieaktualny