Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Idz do NPL-u, nocna pomoc lekarska, powiedz że się źle czujesz i jesteś w ciąży bez problemu zwolnienie na 2 tyg dostaniesz. Jak byś była w wawie to bym Ci nawet napisała do kogo dzisiaj iść
Mój ma dyżur, on wszystkim zaciążonym wystawia i mówi że większość lekarzy w NPL wystawia zwolnienie lekarskie zaciążonym bez marudzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Jakis krotki mialam ten okres zwazywszy na okolicznosci... Dzis czwarty dzien i juz tylko plamienie. A raczej jakies farfocle ze sluzem. Hmmm... A szyjka mega wysoko i bardzo miekka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:52
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Wiecie co? Jakis krotki mialam ten okres zwazywszy na okolicznosci... Dzis czwarty dzien i juz tylko plamienie. A raczej jakies farfocle ze sluzem. Hmmm... A szyjka mega wysoko i bardzo miekka..
U mnie było to samo.. Ale potem leciało po trochu. Ale może dlatego że no spę brałam.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:U mnie było to samo.. Ale potem leciało po trochu. Ale może dlatego że no spę brałam.
No ja zadnych przeiwbolowych nie bralam. Choc w piatek bolal mocno brzuch i jakies dziwne skurcze mialam. W sobote juz mniej bolal a w niedziele i dzis juz kompletnie nic.. Dziwne to. -
WaldhauzerM wrote:Właśnie.. Uświadomcie mnie dlaczego nie wolno farbować włosów w ciąży??
Można można. Tak jak Patka napisała, kiedyś farby miały szkodliwe składniki. Teraz już dawno można. Nawet z moim ginekologiem o tym rozmawiałam jak byłam w ciąży i normalnie farbowałam itd. Bez problemu. Jeśli jesteś "nawiedzoną mamuśką" jak to określił to możesz odpuścić w pierwszym trymestrze, ale to tylko i wyłącznie dla twojego dobrego samopoczucia bo ogólnie to nic złego się nie stanie. No chyba, że co tydzień zmieniasz kolor, to po prostu będziesz łysa91patka91, Tissaia, WaldhauzerM, Elunia lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:No ja zadnych przeiwbolowych nie bralam. Choc w piatek bolal mocno brzuch i jakies dziwne skurcze mialam. W sobote juz mniej bolal a w niedziele i dzis juz kompletnie nic.. Dziwne to.
zapachmalin, Tissaia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny