Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Robimy konkurs ? Na najbardziej... dziwny pojemnik na siuski?
Ja dostałam takie do dozowAnia proszku do spania i sikam w to.. Ale ostatnio tak testowałam u mamy to wyciągnęłam od niej pudełko plastikowe po maszynkach do golenia.. A jeszcze innym razem znalazłam u mamy taki zestaw nimi pojemników kosmetycznych do podróży na krem.. A co ja se będę żałować.. Dało się..szuflada, Elunia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Nie dość ze taka ladna to i jaka figura... a idz ty :p
Myślałam zeby zrobić sobie ale zawsze odkładałam po czasu albo kasy nie było, a teraz liczę cichaczem ze mi przy grozku urosną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 15:59
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Taaaa tylko zamiast cycków mam dwa pryszcze hehehhe
Myślałam zeby zrobić sobie ale zawsze odkładałam po czasu albo kasy nie było, a teraz liczę cichaczem ze mi przy grozku urosną...małe jest piękne
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Ja też zawsze zazdrościłam dziewczynom z małymi cyckami, bo mogą sobie pozwolić na bluzki bez ramiączek i w ogóle są takie śliczne staniki na małe piersi.
A ja to już za dużego wyboru nie mamzapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Dziewczyny Kochane. Zupełnym przypadkiem trafiłam tu do Was razu pewnego ponad miesiąc temu
Byłam przerażona ilością informacji, które przyszło mi przyswoić a dodatkowo nie wiedziałam jak się wkręcić na tą dziką imprezkę, którą kierowały tutaj Gizmo, Waldi i reszta starej Gwardii
Byłam z deka w szoku gdy Mysia odpowiedziała na moją wiadomość i to całkiem szybko.
A potem już poszło. Jako, że jestem niepoprawną gadułą szybko niczym łania przeskakiwałam na kolejne etapy wtajemniczenia, oczywiście tylko i wyłącznie dzięki Wam. Bo gdyby nikt nie pytał/odpowiadał/śmiał się/pocieszał to myślę, że mimo wszystko szybciej bym odpuściła
Leciałam z wami między nową->znajomą-> koleżanką->przyjaciółką->ekspertką i w końcu autorytetemI pragnę powiedzieć, że TO BRZMI DUMNIE!!!
Dziękuję Wam za to, że mogę tu przyjść ponarzekać, pomarudzić, pośmiać się i rozśmieszyć też Was. A nieraz nawet po kryjomu poczytać Wasze posty, obawy, radości i dumy gdy brak sił na pisanie ale nawyk zostaje.
Żeby nie bylo tak słodko to oczywiście parę razy byłam zniesmaczona pewnymi wypowiedziami, zwłaszcza jedną, którą zatrzymam dla siebie. Wtedy na kilka dni wgl się odsunęłam bo musiałam się wewnętrznie uspokoić. Ale potem pomyślałam, że napewno są tutaj takie dziewczyny, które mają tak po moich wypowiedziach i cóż. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził- powtarzając za klasykiem.Nie mam pojęcia czy ten cykl będzie dla mnie szczęśliwy, czy jeszcze długo długo przyjdzie mi czekać na moją małą groszko-fasolkę. Wiem natomiast, że w takim towarzystwie podróż będzie znośna, szybsza, napewno ciekawa a chwilami może również szczęśliwa.
Tym 1000-nym postem trzymam za Was wszystkie kciuki i z całego serducha wierzę, że będziecie świętować swoją własną małą dzidzię, jedne szybciej, drugie może ciut później ale wszystkie. I bezwzględu na to jak skończy się moja przygoda z ovufriend chciałabym wszystkim Wam życzyć zdrowych, pięknych maluszków, w których będziecie zakochane do szaleństwa. I wielu wielu lat miłości i szczęścia w Waszych Rodzinkach.
Powodzenia i trzymam kciuki. !
Ach i jeszcze P.S.
Kiedyś, gdy już będziecie babciami i wasze wnuczki przyjdą do Was po poradę dotyczącą zajścia w ciążę itp, z uśmiechem na ustach podpowiedzcie ile możecie a potem powspominajcie to forum, 2016 rok i nas wszystkie, jak pełne nadziei czekałyśmy na nasze własne małe szczęścia!
Buźka!
Eh.. Wzruszyłam się..
Forum będzie dopóki my będziemy pisać..
Też Cię kochamyKarolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:tak na przyszłość dziewczyny, skoro o tym mowa...
Wiem, ze każda z nas się różni, wiekiem, doświadczeniem i charakterem, jedne są mniej, drugie bardziej wierzące, jedne łatwo zgorszyć inne bardzo trudno...ale jeśli kiedykolwiek kogoś tutaj uraże bardzo chciałabym o tym wiedziećbo nigdy nie mam tego na celu i w razie co na pewno wyjaśnię, przeprosze i to się nie powtórzy, nie jestem typem kłótnicy
również nie jestem tu po to by kogokolwiek oceniać, wymądrzać się, bronić jak wściekła swojego zdania... bez względu na to jak różne mamy osobowości to uwielbiam Was wszystkie
moje kochane staraczki-wspieraczki!
Właśnie dołączam się do tego..Karolina2787, szuflada lubią tę wiadomość