Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mama w łazience taki kubaczek na sikanca zostawiony i ostatnio zobaczyłam jak mój nalewa sobie do niego wody i tabletkę popija.....z szoku nic nie powiedziałam..niech żyje w błogiej nieświadomości:-))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 15:39
Zołza:), Karolina2787, Kasia1987, szuflada, kozamonia, WaldhauzerM, Allmita, Gizmo, 91patka91, Gaduaaa, Milka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Ja mama w łazience taki kubaczek na sikanca zostawiony i ostatnio zobaczyłam jak mój nalewa sobie do niego wody i tabletkę popija.....z szoku nic nie powiedziałam..niech żyje w błogiej nieświadomości:-))
Ahahajajca! i masz racje nie mów mu haha
to taka nasza wredna tajemnica
jak się na niego wkurzysz to sobie to przypomnisz i Ci od razu się humor poprawi
hehe
Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Malina, super że jesteś z nami!
Super, że jesteśmy tu wszystkie razem, żeby móc sobie ponarzekać, popłakać i zawsze znaleźć pocieszenie.
Dziękuję, ja też mega się cieszę, że tu jestem, że wszystkie tu jesteśmy. Możemy się powymieniać wiedzą jak przekupki na targu
I ostatni raz, gwoli powtórzenia: to żadna z Was, już mi przeszło, a dziewczyny, która go napisała już tutaj nie maPrzynajmniej ja jej nie widziałam. I bez spekulacji proszę. Do żadnej z Was nic nie mam, jesteście przekochane, i żadna nigdy mnie nie zdenerwowała!
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Ja mama w łazience taki kubaczek na sikanca zostawiony i ostatnio zobaczyłam jak mój nalewa sobie do niego wody i tabletkę popija.....z szoku nic nie powiedziałam..niech żyje w błogiej nieświadomości:-))
Zaczęłam rżeć na całe biuro
Dziewczyny się gapią jak na wariatkę
Też mam w łazience taką szklaneczkę, mój myśli, ze to do nasypywania proszkuElunia, poziomka12 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jak tu teraz tak się poważnie zrobiło to ja też na zaś przepraszam jeśli kiedyś kogoś zgorszy czy urazi mój zryty beret :p
Mimo ze jestem tutaj od niedawna to... tak mi tu dobrze... że chce tu zostać
W zyciu realnym nie bardzo mam z kim na te tematy rozmawiać więc baaaardzo się cieszę ze Was znalazłam i przywitalyscie mnie z otwartymi ramionami:*
DziękujęKasia1987, Karolina2787, szuflada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obiecuję dostać w końcu owu żeby Was nie wku.. kolejny dzień jęczeniem.
Oraz obiecuję nie sikać sobie więcej w kubek do kawy, bo to niehigieniczne.
Mam nadzijeę, że po tych obietnicach mogę z Wami zostać?Karolina2787, zapachmalin, Zołza:), szuflada, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Obiecuję dostać w końcu owu żeby Was nie wku.. kolejny dzień jęczeniem.
Mam nadzijeę, że po tych obietnicach mogę z Wami zostać?
Jestem na tak :pKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Obiecuję dostać w końcu owu żeby Was nie wku.. kolejny dzień jęczeniem.
Mam nadzijeę, że po tych obietnicach mogę z Wami zostać?
No wiesz Ty co, cóż za pytanie toć to wiadome że TAK kochana i nie możesz tylko MUSISZ!!!Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny