Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wgl wszen i wobec ogłaszam, że udostępniłam wykres wszystkim!
Można zwiedzać, komentować i wpisywać się do księgi pamiątkowej natomiast bardzo prosi się o niedotykanie eksponatów.
!!!
Gaduaaa, Kasia1987, WaldhauzerM, Gizmo, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Wgl wszen i wobec ogłaszam, że udostępniłam wykres wszystkim!
Można zwiedzać, komentować i wpisywać się do księgi pamiątkowej natomiast bardzo prosi się o niedotykanie eksponatów.
!!!
A chciałam pomacać....zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:To zapewne ja
bo ja czasem gadam co mi ślina na język przyniesie i jak tak to przepraszam. Powiem Ci że się wzruszyłam Twoim pięknym postem i musiałam napisać
Nie kochane to żadna z Was!Nie był moim celem zbiorowy rachunek sumienia więc spokojnie!
Już naprawdę to przetrawiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak na przyszłość dziewczyny, skoro o tym mowa...
Wiem, ze każda z nas się różni, wiekiem, doświadczeniem i charakterem, jedne są mniej, drugie bardziej wierzące, jedne łatwo zgorszyć inne bardzo trudno...ale jeśli kiedykolwiek kogoś tutaj uraże bardzo chciałabym o tym wiedziećbo nigdy nie mam tego na celu i w razie co na pewno wyjaśnię, przeprosze i to się nie powtórzy, nie jestem typem kłótnicy
również nie jestem tu po to by kogokolwiek oceniać, wymądrzać się, bronić jak wściekła swojego zdania... bez względu na to jak różne mamy osobowości to uwielbiam Was wszystkie
moje kochane staraczki-wspieraczki!Kasia1987, Zołza:), zapachmalin, Allmita, Karolina2787, Gizmo, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!