Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Allmita wrote:heeh moja ma kase fiskalna-moze w tym sęk..
ale ogólnie chodzisz do niego prywatnie czy wogóle nigdy nic nie płacisz
w tej chwili zapisują na październik do niego
-
ja chodze na nfz i jak rozmawialam z nim o monitoringu to nic nie mowil o zadnej kasie wiec mysle ze tez potraktuje to jako normalna wizyte na nfz
a sikam do sloika mam taki po jakims miesiea nie zdazylo mi sie jeszcze sikac poza domem wiec nic nie wymyslilam
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dajesz
Hehe wygram nagrodę mistrza oblechy pewnie....
Ja sikam zwykle w pracy w ciągu dnia i ostatnio poszłam i się zapomniałam, ze nie mam nic (nie wpadłam żeby w tą folię po teście nalać, a szkoda..) i miałam tylko własny kubek kawowy do umycia.. Tak.. Nasikałam sobie do niego
Potem go wyparzyłam wodą z czajnikaszuflada, 91patka91, Tuliska, Zołza:), Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Hehe wygram nagrodę mistrza oblechy pewnie....
Ja sikam zwykle w pracy w ciągu dnia i ostatnio poszłam i się zapomniałam, ze nie mam nic (nie wpadłam żeby w tą folię po teście nalać, a szkoda..) i miałam tylko własny kubek kawowy do umycia.. Tak.. Nasikałam sobie do niego
Potem go wyparzyłam wodą z czajnikaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Hehe wygram nagrodę mistrza oblechy pewnie....
Potem go wyparzyłam wodą z czajnika
Poziom hard... :p
Kieliszek teściowej to nic przy tym :pKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malina - urojone objawy mam i ja od dziś.. dostałam pryszcze na brodzie ! nigdy mi się to nie zdarza tak szybko przed @ ... zazwyczaj z 3 dni przed mam wysyp...
Anulka- piękne te owulacyjne krechy.. kurde ! jest szansa co?!
i zapomniałam co jeszcze... buuu
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też biorę udział! Ostatnio nasikałam do takiego szklanego świeczniczka (z wkładanymi świeczkami na szczęście) i potem tak zawzięcie go szorowałam, że odeszła pomarańczowa osłonka którą był powlekany
cała umywalka była w kawałki jakby sreberka, bo to podobnie wygląda
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny