Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
a monitoring jest tez na kase chorych? moj gin nie jest chyba az tak popularny do niego nigdy nie ma kolejek dzwonie rano i w ten sam dzien jest wizyta.. polecila mi go kiedys mojego bylego siostra poprowadzil jej fajnie dwie ciaze i tez sie wybralam i tak juz zostalam jest starszy ale nie moge na niego narzekac 13 dzien planuje isc a godzina ma znaczenie? ide tylko po to zeby sprawdzic czy peka ten pecherzyk bo teraz i tak nie bedzie
ale na czerwca musze byc przygotowana jakby sie okazalo ze nie peka to moze da sie z tym cos zrobic
-
Elunia wrote:Pytałam kiedyś mojego czy nie chciał by specki z ginekologii robić to powiedział ze w życiu. Bo to nie jest tak za same młode czyste popki przychodzą tylko większość jest zaniedbanych niedomytych bab z nadzerkami cystami nowotworami itp. Podobno rak szyjki macicy śmierdzi jak nic innego...
i powiem, ze żadnych objawów nie miałam typu upławy czy jakieś inne wydzieliny, żadnych bóli ni nic. Smrodu też żadnego od siebie nie czułamPoprostu nie miałam po porodzie prawie 2 lata @ bo karmiłam cycem i dopiero cytologia wyszła źle, potem wycinki, kolposkopia i w końcu ciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 13:13
-
Zołza:) wrote:Jemu się te picze pewnie po nocy śnią :p
Ja np jak kiedyś byłam miesiac na zbieraniu truskawek to mi się śniło później że mnie te truskawki gonią :p
Normalnie siedzę na tronie i wyobrażam to sobie..
Padłam ze śmiechu.. I pytam męża czy gonił go kiedyś przez sen trawnik.. He heTuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula1986 wrote:Test owu też se godzinkę temu strzeliłam (21 dc)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf3cbf86f2de.jpg
Ja mam taki sam dokładnie Anula.
Uznaję to za negatyw?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Normalnie siedzę na tronie i wyobrażam to sobie..
Padłam ze śmiechu.. I pytam męża czy gonił go kiedyś przez sen trawnik.. He he
Apropo snów o pracy to moj mąż kiedyś przez sen kazał mi wymienić wężyki (jakieś.. ) w naszym samochodzie :p
Koleżanki mąż budowlaniec przez sen wyzywal betoniarke :p -
ja w tym msc zaczełam robic testy rano...z drugiego moczu, bo ostatnio popołudniu mi nie wychodziły...a ja w ciagu dnia duzo pije-a to ziółka a to siemie a to imofen-pije własciwie non-stop, hehe....wiec w tym msc testuje rano i sie zobaczyhttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Apropo snów o pracy to moj mąż kiedyś przez sen kazał mi wymienić wężyki (jakieś.. ) w naszym samochodzie :p
Koleżanki mąż budowlaniec przez sen wyzywal betoniarke :p
Betoniarka wymiata..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Allmita wrote:ja w tym msc zaczełam robic testy rano...z drugiego moczu, bo ostatnio popołudniu mi nie wychodziły...a ja w ciagu dnia duzo pije-a to ziółka a to siemie a to imofen-pije własciwie non-stop, hehe....wiec w tym msc testuje rano i sie zobaczy
Misiek ja identico... z 2 sikania, trochę odpuszczam (wg zalecenia koleżanek), a potem kubek pod pusie i heja..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Patka ja monitoring mam za free zawsze
do szpitala mnie zawsze wzywa
szczerze to nie wyobrażam sobie zeby za kazda wizyte placic, przy 5 w cyklu
budżet by mi się znaczącą uszczuplil
tez mi sie wydaje ze nie bedzie mi kazal placic przeciez to normalna wizyta z usg.. a godzina ma znaczenie lepiej isc od rana czy lepiej pozniej?nie wiem jak on w poniedzialki przyjmuje moge nie miec wyboru -
Zołza:) wrote:Ja sobie do pracy kupiłam całe opakowanie kubków
niepoważna
91patka91, Kasia1987, kozamonia, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:swietny pomysl...ja ostatnio totalnie nie miałam w co siknąć..i nie uwierzycie, umyłam pudełko od tic taców i dalejże
niepoważna
Popłakałam się:D:D
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Zołza:) wrote:Apropo snów o pracy to moj mąż kiedyś przez sen kazał mi wymienić wężyki (jakieś.. ) w naszym samochodzie :p
Koleżanki mąż budowlaniec przez sen wyzywal betoniarke :p
Spoko:)
A mój tyle trzaska w counter strike'a ze mało mnie nie zabił przez sen. Wyobrażacie sobie ze można biegać w łóżku? O jękach ani nie wspomne. Szturcham go a ten: czemu mi przerwałas??? Ahh;) -
nick nieaktualny