Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:No tez tak myślę... Boże ja nie wiem jak on na swoją w domu może patrzeć haha
nie zbrzydla mu sie jeszcze? "Prosze sie no ten tego, no wiadomo, wie pani:)" ze rozebrać i położyć się na fotelu:)
Jemu się te picze pewnie po nocy śnią :p
Ja np jak kiedyś byłam miesiac na zbieraniu truskawek to mi się śniło później że mnie te truskawki gonią :pTuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytałam kiedyś mojego czy nie chciał by specki z ginekologii robić to powiedział ze w życiu. Bo to nie jest tak za same młode czyste popki przychodzą tylko większość jest zaniedbanych niedomytych bab z nadzerkami cystami nowotworami itp. Podobno rak szyjki macicy śmierdzi jak nic innego...
-
Patka robię i rano między 10-11 i popołudniu.
Te późiejsze mi nawet słabiej wychodzą niż do południa zawsze. Więc nie wiem.
Myślałam o usg, ale nie sądze, żebym się umiała na już zapisać, więc chyba to oleję... Bo się poza tym kochamy często i nie chcę taka zaflejona do gina iść.
Muszę się uzbroić w cierpliwość chyba.
W końcu się to chyba skończy -albo owulacją albo okresem nie?
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Patka robię i rano między 10-11 i popołudniu.
Myślałam o usg, ale nie sądze, żebym się umiała na już zapisać, więc chyba to oleję... Bo się poza tym kochamy często i nie chcę taka zaflejona do gina iść.
Też tak miałam że o 10:00 piękna gruba krecha a o 17:00 czy 20:00 już slabizna -
Z tym Usg to chyba po prostu pójdę w następnym cyklu.
Teraz po prostu staram się wmówić sobie, że to dłuższy cykl niż moje ostatnie, długi jak te które miewałam w zeszłym roku i jestem wciąż przed owulacją.
No nic, tylko czekać..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Patka robię i rano między 10-11 i popołudniu.
no nie mam wyjścia a poza tym przy usg to on zagląda tylko po to żeby trafic "magiczną wszystko widzaca różdżką"
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Z tym Usg to chyba po prostu pójdę w następnym cyklu.
Teraz po prostu staram się wmówić sobie, że to dłuższy cykl niż moje ostatnie, długi jak te które miewałam w zeszłym roku i jestem wciąż przed owulacją.
No nic, tylko czekać..
A byłaś chora w ostatnim czasie ? Jakiś antybiotyk? Mi np przesuneło owulacje o tydzień przez chorobę -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:A byłaś chora w ostatnim czasie ? Jakiś antybiotyk? Mi np przesuneło owulacje o tydzień przez chorobę
Kompletnie nic. Ani chorób, ani stresów, ani leków poza wit.
Ani nic nie dolega mojemu termometrowi
W zeszłym roku miewałam takie rozlazłe cykle, nie wiem jak w nich z owulacją było, bo nie prowadziłam wtedy monitoringu tylko datę @ zapisywałam.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.