Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa kiedyś byłam u faceta... rzeźnika
Chyba mu przerwalam picie kawy bo zbadał mnie jak "worek mięsa". Wylam na fotelu a ten mocniej uciskajac mnie paluchem do mnie " Boli ? Boli ? " Nie kur... płacze bo mi dobrze
Mialam wtedy infekcje (pierwszy raz) to mi to powiedział jakbym jakas brudna i tredowata była...
Dluuuuugo trwalo zanim poszlam do gina po tym -
Cześć dziewczyny, dołączam do Was
U mnie właśnie ovu - chyba
Do tego plamienie na ovu drugi cykl z rzędu, wcześniej nie miałam. Od dziś Duphaston, bo w zeszłym miesiącu bakterie na jelitach opóźniły mi @. To tak w skrócie o mojej syt. Witam Was wszystkie
Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOwieczqa wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do Was
U mnie właśnie ovu - chyba
Do tego plamienie na ovu drugi cykl z rzędu, wcześniej nie miałam. Od dziś Duphaston, bo w zeszłym miesiącu bakterie na jelitach opóźniły mi @. To tak w skrócie o mojej syt. Witam Was wszystkie
Cześć OwieczkaZapraszamy w nasze skromne progi
-
Zołza:) wrote:Ja kiedyś byłam u faceta... rzeźnika
Chyba mu przerwalam picie kawy bo zbadał mnie jak "worek mięsa". Wylam na fotelu a ten mocniej uciskajac mnie paluchem do mnie " Boli ? Boli ? " Nie kur... płacze bo mi dobrze
Mialam wtedy infekcje (pierwszy raz) to mi to powiedział jakbym jakas brudna i tredowata była...
Dluuuuugo trwalo zanim poszlam do gina po tym
facet czy baba, pewnie zalęzy na kogo się trafii..akurat miałyśmy pecha...ta moja babka co dziwniejsze pracowała w przychodni studenckiej, tam mase przewijało sie dziewczyn wiec dziwne ze takie podejscie miała...no ale jak przyszłam tam to tylko ona z ginów była "wolna" ,po wizycie juz wiedziałam czemu kolejek do niej nie było..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyAllmita wrote:facet czy baba, pewnie zalęzy na kogo się trafii..akurat miałyśmy pecha...ta moja babka co dziwniejsze pracowała w przychodni studenckiej, tam mase przewijało sie dziewczyn wiec dziwne ze takie podejscie miała...no ale jak przyszłam tam to tylko ona z ginów była "wolna" ,po wizycie juz wiedziałam czemu kolejek do niej nie było..
DokładnieWażne że teraz już jest ok
I możemy spokojnie bez stresu rozkładać uda :p
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Allmita i zołza a ja do babki trafiłam w zastępstwie, gin mnie do niej wyslal
jak mój się plażingowal na Malediwach, Kanarach, czy tam Wyspach Owczych hehe ( w każdym bądź razie wrócił czekoladowy
) ale do tematu, trafiłam na babke, wiem może po 60tce i nie miałam co narzekać bo bardzo przyjemna byla, nawet przy cytologii i za free bez kolejki mnie przyjęła
bardzo miła kobietka
Allmita lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Dobry ludzki lekarz który traktuje kobietę z szacunkiem to podstawa....
Haaa a mój to nawet przystojniak jestwięc co se popatrze to moje hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 11:50
szuflada, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Raport z toalety- szyjka miękka, zlewa się z pipką całą, otwarta i mokra...
Nosz ja pieprzę...
Szyjka od 3 dni zaprasza na maxa, a gdzie to jajko????
a tak z ciekawości jak juz tam sobie grzebiesz wlaśnie...to jak tam wsadzasz palec to potem na nim masz śluz rozciągliwy i przeźroczysty czy jak?
pytam bo u mnie nawet jak widze śluz na papierze itp i jest on przeźroczysty to w środku zawsze jest troche bardziej mleczny...nie wiem czy to ok...?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Ja mam raz taki raz taki w płodne, zależy od pory dnia.
A teraz jeszcze w dodatku nie wiem czy nie wygrzebałam armii męża
Bo mi tam wieczorem wpuścił komandosów...Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:a tak z ciekawości jak juz tam sobie grzebiesz wlaśnie...
to jak tam wsadzasz palec to potem na nim masz śluz rozciągliwy i przeźroczysty czy jak?
pytam bo u mnie nawet jak widze śluz na papierze itp i jest on przeźroczysty to w środku zawsze jest troche bardziej mleczny...nie wiem czy to ok...?
Mam tak samo...Allmita lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Chociaż przy 20-30 piczkach z różnego rocznika to nie wiem czy by mnie jeszcze ruszało :p
No tez tak myślę... Boże ja nie wiem jak on na swoją w domu może patrzeć hahanie zbrzydla mu sie jeszcze? "Prosze sie no ten tego, no wiadomo, wie pani:)" ze rozebrać i położyć się na fotelu:)