X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś byłam u faceta... rzeźnika :/ Chyba mu przerwalam picie kawy bo zbadał mnie jak "worek mięsa". Wylam na fotelu a ten mocniej uciskajac mnie paluchem do mnie " Boli ? Boli ? " Nie kur... płacze bo mi dobrze :/ Mialam wtedy infekcje (pierwszy raz) to mi to powiedział jakbym jakas brudna i tredowata była...
    Dluuuuugo trwalo zanim poszlam do gina po tym :/

• Owieczqa Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dołączam do Was :) U mnie właśnie ovu - chyba ;) Do tego plamienie na ovu drugi cykl z rzędu, wcześniej nie miałam. Od dziś Duphaston, bo w zeszłym miesiącu bakterie na jelitach opóźniły mi @. To tak w skrócie o mojej syt. Witam Was wszystkie <3

Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

34bw9jcgm80ieq8u.png
    PKXvvWz.jpgPKXvp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczqa wrote:
    Cześć dziewczyny, dołączam do Was :) U mnie właśnie ovu - chyba ;) Do tego plamienie na ovu drugi cykl z rzędu, wcześniej nie miałam. Od dziś Duphaston, bo w zeszłym miesiącu bakterie na jelitach opóźniły mi @. To tak w skrócie o mojej syt. Witam Was wszystkie <3

Cześć Owieczka :) Zapraszamy w nasze skromne progi :)

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Owieczka :) rozgość się ;) tu u nas to jak w domu :)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Ja kiedyś byłam u faceta... rzeźnika :/ Chyba mu przerwalam picie kawy bo zbadał mnie jak "worek mięsa". Wylam na fotelu a ten mocniej uciskajac mnie paluchem do mnie " Boli ? Boli ? " Nie kur... płacze bo mi dobrze :/ Mialam wtedy infekcje (pierwszy raz) to mi to powiedział jakbym jakas brudna i tredowata była...
    Dluuuuugo trwalo zanim poszlam do gina po tym :/

facet czy baba, pewnie zalęzy na kogo się trafii..akurat miałyśmy pecha...ta moja babka co dziwniejsze pracowała w przychodni studenckiej, tam mase przewijało sie dziewczyn wiec dziwne ze takie podejscie miała...no ale jak przyszłam tam to tylko ona z ginów była "wolna" ,po wizycie juz wiedziałam czemu kolejek do niej nie było..;)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    facet czy baba, pewnie zalęzy na kogo się trafii..akurat miałyśmy pecha...ta moja babka co dziwniejsze pracowała w przychodni studenckiej, tam mase przewijało sie dziewczyn wiec dziwne ze takie podejscie miała...no ale jak przyszłam tam to tylko ona z ginów była "wolna" ,po wizycie juz wiedziałam czemu kolejek do niej nie było..;)

Dokładnie ;) Ważne że teraz już jest ok :) I możemy spokojnie bez stresu rozkładać uda :p

Tuliska lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita i zołza a ja do babki trafiłam w zastępstwie, gin mnie do niej wyslal :) jak mój się plażingowal na Malediwach, Kanarach, czy tam Wyspach Owczych hehe ( w każdym bądź razie wrócił czekoladowy :) ) ale do tematu, trafiłam na babke, wiem może po 60tce i nie miałam co narzekać bo bardzo przyjemna byla, nawet przy cytologii i za free bez kolejki mnie przyjęła :) bardzo miła kobietka

Allmita lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ludzki lekarz który traktuje kobietę z szacunkiem to podstawa....

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Dobry ludzki lekarz który traktuje kobietę z szacunkiem to podstawa....

Haaa a mój to nawet przystojniak jest ;) więc co se popatrze to moje hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 11:50

szuflada, Allmita lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Haaa a mój to nawet przystojniak jest ;) więc co se popatrze to moje hehe :)

A co on sobie popatrzy to jego haha :D

Kasia1987, szuflada, Tuliska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż przy 20-30 piczkach z różnego rocznika to nie wiem czy by mnie jeszcze ruszało :p

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raport z toalety- szyjka miękka, zlewa się z pipką całą, otwarta i mokra...
    Nosz ja pieprzę...
    Szyjka od 3 dni zaprasza na maxa, a gdzie to jajko????

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olej testy ! <3 - uj !

Allmita, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzuś, seksuję mimo przykrości testowo-temperaturowych, co 1,5-2 dni ciągle..
    Testy bym olała, ale tempkę już nie za bardzo..

16uddqk34v2bfw3k.png

• Allmita Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Raport z toalety- szyjka miękka, zlewa się z pipką całą, otwarta i mokra...
    Nosz ja pieprzę...
    Szyjka od 3 dni zaprasza na maxa, a gdzie to jajko????

a tak z ciekawości jak juz tam sobie grzebiesz wlaśnie...;) to jak tam wsadzasz palec to potem na nim masz śluz rozciągliwy i przeźroczysty czy jak?

pytam bo u mnie nawet jak widze śluz na papierze itp i jest on przeźroczysty to w środku zawsze jest troche bardziej mleczny...nie wiem czy to ok...?

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Zołzuś, seksuję mimo przykrości testowo-temperaturowych, co 1,5-2 dni ciągle..
    Testy bym olała, ale tempkę już nie za bardzo..

3mam mega mega mocno kciuki aby ta zolzowata owu przylazła w końcu ! :*

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam raz taki raz taki w płodne, zależy od pory dnia.
    A teraz jeszcze w dodatku nie wiem czy nie wygrzebałam armii męża :D
    Bo mi tam wieczorem wpuścił komandosów...;)

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    a tak z ciekawości jak juz tam sobie grzebiesz wlaśnie...;) to jak tam wsadzasz palec to potem na nim masz śluz rozciągliwy i przeźroczysty czy jak?

pytam bo u mnie nawet jak widze śluz na papierze itp i jest on przeźroczysty to w środku zawsze jest troche bardziej mleczny...nie wiem czy to ok...?

Mam tak samo...

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż przy 20-30 piczkach z różnego rocznika to nie wiem czy by mnie jeszcze ruszało :p

No tez tak myślę... Boże ja nie wiem jak on na swoją w domu może patrzeć haha :) nie zbrzydla mu sie jeszcze? "Prosze sie no ten tego, no wiadomo, wie pani:)" ze rozebrać i położyć się na fotelu:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo...
    Ja tez :) wie to chyba norma ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 1330 1331 1332 1333 1334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ