Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ja to nie bardzo wiem o co chodzi z Twoim wykresem.. chyba coś mnie ominęło
cykl rozpoczęty 8 kwietnia... to skąd dziś ten pomysł z testowaniem?Tissaia, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Przepraszam, ze ja tak zanudzam Was kolejny tydzień tym moim tematem, ale wierzcie mi, ze nie mam komu tego mówić... Każdy uzna mnie za jakaś nawiedzoną, tata mi powtarza- za dużo o tym wszystkim myślisz (o staraniach), postaw na spontan, a ja tak nie mogę. Jak to tak zostawię, to nigdy nie trafimy w owulację.
Poza tym bardzo mnie trapi, że u mnie w tym cyklu nic do przodu nie idzie...
Wiesz co... w tym imtensywnym myśleniu coś jest... że przez nerwy itd tworzy się blokadaZnajomi tak mieli... długo się starali... Koleżanka liczyla.. mierzyla... zapisywala.. strofowala męża żeby nie pil, nie palil... w koncu się tym wszystkim zmeczyla... olala... i zaszli...
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Wiesz co... w tym imtensywnym myśleniu coś jest... że przez nerwy itd tworzy się blokada
Znajomi tak mieli... długo się starali... Koleżanka liczyla.. mierzyla... zapisywala.. strofowala męża żeby nie pil, nie palil... w koncu się tym wszystkim zmeczyla... olala... i zaszli...
to jest tak zwana "niepłodność niewyjaśniona"...kiedy niby wszystko jest w porządku ale zajśc nie można, chyba po prostu dlatego, że za bardzo się chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:37
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Hejo ponownie! Jestem już w domku po badaniach ufff 4 próbki krwi poszły... Dzisiaj z Wami nie posiedzę bo lecę grać pogrzeb niedługo, trzeba zarobić trochę kasy. Będę dopiero wieczorem
dzisiaj mi się śniło że urodziłam Basię
piękny sen! A w laboratorium nie było tak źle, zapłaciłam tylko 212 zł
szuflada, Kasia1987, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-