SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żesz kurdesz... tak sie rozpisalam i mi nie wyslalo... buuuuuu

Ale ze dzisiaj humor lepsiejszy, to ja się nie denerwuje, wdech.... wydech :)

GIZMO do Ciebie pisałam że podwójna rocznica będzie, po szzesliwych siedmiu latach przy 20stu cyklach to to musi wyjść coś magicznego ;)
    Czarownica Ania Ci to mówi ;)

A poza tym, wklep mnie Gizmuuuuuuś na 17... A zobaczymy se ;)

WaldhauzerM, Gizmo, Elunia lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    W końcuuuu... bo chyba już pół Gdańska do mnie "zajrzalo" :p
    Ehhh to ja to jestem "dziewica" kurka jednego miałam i mam :) no i jedna babka "przez przypadek" ale to sie nie liczy hehe :) Tak fo w naszym mieście polecają i tak zaufalam i się nie krępuje już przynajmniej ;)

Elunia, zapachmalin lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ehhh to ja to jestem "dziewica" kurka jednego miałam i mam :) no i jedna babka "przez przypadek" ale to sie nie liczy hehe :) Tak fo w naszym mieście polecają i tak zaufalam i się nie krępuje już przynajmniej ;)

Ja niestety na samych konowalow trafialam... ale teraz chyba już (w końcu!!!) Zostane :)

Tuliska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg sobie teraz tak dumam... i fajnie by było jakby się w tym miesiacu udało bo owulka była w urodziny męża :D Taki tam strzał w 10tke z okazji urodzin ;D

Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciebie Zolza w Gdańsku przepatrzyli wszyscy tak jak mnie w Ciechu oblookali :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg sobie teraz tak dumam... i fajnie by było jakby się w tym miesiacu udało bo owulka była w urodziny męża :D Taki tam strzał w 10tke z okazji urodzin ;D
    Kazda z Nas szuka okazji i zbiegów okoliczności. Ja pamiętam ze betę robiłam bo chciałam dać mojemu prezent na dzień mężczyzny :D

Tuliska zaraz listę aktualizuję

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ciebie Zolza w Gdańsku przepatrzyli wszyscy tak jak mnie w Ciechu oblookali :D
    Hahaha
    Pamietam jak kiedyś lekarz mi przepisał lek na inf bakt... a ja do niego że to miałam i nie pomogło... ok to przepisuje drugi ... mowie że tez mialam i lipa... trzeci to samo hahaha mina bezcenna ;D

Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kazda z Nas szuka okazji i zbiegów okoliczności. Ja pamiętam ze betę robiłam bo chciałam dać mojemu prezent na dzień mężczyzny :D

Tuliska zaraz listę aktualizuję

W dzień mezczyzny właśnie moja szwagierka taki prezent mężowi dała :)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka ;)
    wypatrywać będą

14.04 Rozowyflaming
    15.04 Nats
    17.04 Tuliska
    20.04 Kim87
    22.04 Kasia1987
    23.04 Gaduaaa, Zapachmalin i Zołza:)
    24.04 Szuflada
    27.04 Caro i Elunia

Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami :P

i...foty_koniecznie.gif

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzień mezczyzny właśnie moja szwagierka taki prezent mężowi dała :)
    mi niestety beta 1< wyszla :/ ale MAJ musi byc mój :D

Caro lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    mi niestety beta 1< wyszla :/ ale MAJ musi byc mój :D

Trzymam kciuka sy! Za Ciebie i za Siebie :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Tissaia. Temp ma znów w górze. I Flaming nie mierzyła dziś :/

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 3 ginów: jednego faceta i dwie kobitki (młodą i starszą). Powiem Wam, że obie Panie przemiłe, bardzo delikatne, przeurocze i bez krępacji. A facet niby dobry, nagradzany, a kurde atmosfera średnia, potrafił sypnąć mi tekstem jak ojciec, że za szybko dziewczyny zaczynają współżycie albo coś.. Czułam się skrępowana u niego na maxa i wiem, że już nie pojdę do faceta.

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie by palców u rąk zabrakło jakbym miala wyliczać ile mi tam ginów grzebało :D

a jeszcze ile sprzetu miałam w mysi :D i kolposkopie i histeroskopie zaliczyłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi ;D buahaha padlam jak to uslyszalam ;D

Gizmo, Gaduaaa, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi ;D buahaha padlam jak to uslyszalam ;D
    Mysłala moze ze kolezanka soki wypusci i poslizg lepszy bedzie haha

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh dobre :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mysłala moze ze kolezanka soki wypusci i poslizg lepszy bedzie haha

Dokładnie tak :p Podobno wszystkim tak robi ;D
    Kolezance soki nie puściły... wrecz wessało wszystko do srodka z tego szoku ;D

Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Ja miałam 3 ginów: jednego faceta i dwie kobitki (młodą i starszą). Powiem Wam, że obie Panie przemiłe, bardzo delikatne, przeurocze i bez krępacji. A facet niby dobry, nagradzany, a kurde atmosfera średnia, potrafił sypnąć mi tekstem jak ojciec, że za szybko dziewczyny zaczynają współżycie albo coś.. Czułam się skrępowana u niego na maxa i wiem, że już nie pojdę do faceta.
    daj spokój ... ja ostatnio trafiłam na stażystę... młody gin... totalna porażka.... od tej pory będę chodzić tylko do poleconych ginów...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    heheheh dobre :)

Wyobrazilam sobie jak tak palcem jezdzi starszej Pani... i dostała torebką przez łeb :p

‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ