X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żesz kurdesz... tak sie rozpisalam i mi nie wyslalo... buuuuuu

Ale ze dzisiaj humor lepsiejszy, to ja się nie denerwuje, wdech.... wydech :)

GIZMO do Ciebie pisałam że podwójna rocznica będzie, po szzesliwych siedmiu latach przy 20stu cyklach to to musi wyjść coś magicznego ;)
    Czarownica Ania Ci to mówi ;)

A poza tym, wklep mnie Gizmuuuuuuś na 17... A zobaczymy se ;)

WaldhauzerM, Gizmo, Elunia lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    W końcuuuu... bo chyba już pół Gdańska do mnie "zajrzalo" :p
    Ehhh to ja to jestem "dziewica" kurka jednego miałam i mam :) no i jedna babka "przez przypadek" ale to sie nie liczy hehe :) Tak fo w naszym mieście polecają i tak zaufalam i się nie krępuje już przynajmniej ;)

Elunia, zapachmalin lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ehhh to ja to jestem "dziewica" kurka jednego miałam i mam :) no i jedna babka "przez przypadek" ale to sie nie liczy hehe :) Tak fo w naszym mieście polecają i tak zaufalam i się nie krępuje już przynajmniej ;)

Ja niestety na samych konowalow trafialam... ale teraz chyba już (w końcu!!!) Zostane :)

Tuliska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg sobie teraz tak dumam... i fajnie by było jakby się w tym miesiacu udało bo owulka była w urodziny męża :D Taki tam strzał w 10tke z okazji urodzin ;D

Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciebie Zolza w Gdańsku przepatrzyli wszyscy tak jak mnie w Ciechu oblookali :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg sobie teraz tak dumam... i fajnie by było jakby się w tym miesiacu udało bo owulka była w urodziny męża :D Taki tam strzał w 10tke z okazji urodzin ;D
    Kazda z Nas szuka okazji i zbiegów okoliczności. Ja pamiętam ze betę robiłam bo chciałam dać mojemu prezent na dzień mężczyzny :D

Tuliska zaraz listę aktualizuję

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ciebie Zolza w Gdańsku przepatrzyli wszyscy tak jak mnie w Ciechu oblookali :D
    Hahaha
    Pamietam jak kiedyś lekarz mi przepisał lek na inf bakt... a ja do niego że to miałam i nie pomogło... ok to przepisuje drugi ... mowie że tez mialam i lipa... trzeci to samo hahaha mina bezcenna ;D

Gizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kazda z Nas szuka okazji i zbiegów okoliczności. Ja pamiętam ze betę robiłam bo chciałam dać mojemu prezent na dzień mężczyzny :D

Tuliska zaraz listę aktualizuję

W dzień mezczyzny właśnie moja szwagierka taki prezent mężowi dała :)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka ;)
    wypatrywać będą

14.04 Rozowyflaming
    15.04 Nats
    17.04 Tuliska
    20.04 Kim87
    22.04 Kasia1987
    23.04 Gaduaaa, Zapachmalin i Zołza:)
    24.04 Szuflada
    27.04 Caro i Elunia

Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami :P

i...foty_koniecznie.gif

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dzień mezczyzny właśnie moja szwagierka taki prezent mężowi dała :)
    mi niestety beta 1< wyszla :/ ale MAJ musi byc mój :D

Caro lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    mi niestety beta 1< wyszla :/ ale MAJ musi byc mój :D

Trzymam kciuka sy! Za Ciebie i za Siebie :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Tissaia. Temp ma znów w górze. I Flaming nie mierzyła dziś :/

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 3 ginów: jednego faceta i dwie kobitki (młodą i starszą). Powiem Wam, że obie Panie przemiłe, bardzo delikatne, przeurocze i bez krępacji. A facet niby dobry, nagradzany, a kurde atmosfera średnia, potrafił sypnąć mi tekstem jak ojciec, że za szybko dziewczyny zaczynają współżycie albo coś.. Czułam się skrępowana u niego na maxa i wiem, że już nie pojdę do faceta.

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie by palców u rąk zabrakło jakbym miala wyliczać ile mi tam ginów grzebało :D

a jeszcze ile sprzetu miałam w mysi :D i kolposkopie i histeroskopie zaliczyłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 10:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi ;D buahaha padlam jak to uslyszalam ;D

Gizmo, Gaduaaa, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi ;D buahaha padlam jak to uslyszalam ;D
    Mysłala moze ze kolezanka soki wypusci i poslizg lepszy bedzie haha

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh dobre :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mysłala moze ze kolezanka soki wypusci i poslizg lepszy bedzie haha

Dokładnie tak :p Podobno wszystkim tak robi ;D
    Kolezance soki nie puściły... wrecz wessało wszystko do srodka z tego szoku ;D

Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Ja miałam 3 ginów: jednego faceta i dwie kobitki (młodą i starszą). Powiem Wam, że obie Panie przemiłe, bardzo delikatne, przeurocze i bez krępacji. A facet niby dobry, nagradzany, a kurde atmosfera średnia, potrafił sypnąć mi tekstem jak ojciec, że za szybko dziewczyny zaczynają współżycie albo coś.. Czułam się skrępowana u niego na maxa i wiem, że już nie pojdę do faceta.
    daj spokój ... ja ostatnio trafiłam na stażystę... młody gin... totalna porażka.... od tej pory będę chodzić tylko do poleconych ginów...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    heheheh dobre :)

Wyobrazilam sobie jak tak palcem jezdzi starszej Pani... i dostała torebką przez łeb :p

‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ