Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No żesz kurdesz... tak sie rozpisalam i mi nie wyslalo... buuuuuu
Ale ze dzisiaj humor lepsiejszy, to ja się nie denerwuje, wdech.... wydech
GIZMO do Ciebie pisałam że podwójna rocznica będzie, po szzesliwych siedmiu latach przy 20stu cyklach to to musi wyjść coś magicznego
Czarownica Ania Ci to mówi
A poza tym, wklep mnie Gizmuuuuuuś na 17... A zobaczymy seWaldhauzerM, Gizmo, Elunia lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:W końcuuuu... bo chyba już pół Gdańska do mnie "zajrzalo" :p
no i jedna babka "przez przypadek" ale to sie nie liczy hehe
Tak fo w naszym mieście polecają i tak zaufalam i się nie krępuje już przynajmniej
Elunia, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Ehhh to ja to jestem "dziewica" kurka jednego miałam i mam
no i jedna babka "przez przypadek" ale to sie nie liczy hehe
Tak fo w naszym mieście polecają i tak zaufalam i się nie krępuje już przynajmniej
Ja niestety na samych konowalow trafialam... ale teraz chyba już (w końcu!!!) ZostaneTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Wg sobie teraz tak dumam... i fajnie by było jakby się w tym miesiacu udało bo owulka była w urodziny męża
Taki tam strzał w 10tke z okazji urodzin
Tuliska zaraz listę aktualizuję -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ciebie Zolza w Gdańsku przepatrzyli wszyscy tak jak mnie w Ciechu oblookali
Pamietam jak kiedyś lekarz mi przepisał lek na inf bakt... a ja do niego że to miałam i nie pomogło... ok to przepisuje drugi ... mowie że tez mialam i lipa... trzeci to samo hahaha mina bezcennaGizmo, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Kazda z Nas szuka okazji i zbiegów okoliczności. Ja pamiętam ze betę robiłam bo chciałam dać mojemu prezent na dzień mężczyzny
Tuliska zaraz listę aktualizuję
W dzień mezczyzny właśnie moja szwagierka taki prezent mężowi dałaGizmo lubi tę wiadomość
-
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka
wypatrywać będą
14.04 Rozowyflaming
15.04 Nats
17.04 Tuliska
20.04 Kim87
22.04 Kasia1987
23.04 Gaduaaa, Zapachmalin i Zołza:)
24.04 Szuflada
27.04 Caro i Elunia
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i... -
nick nieaktualny
-
Ja miałam 3 ginów: jednego faceta i dwie kobitki (młodą i starszą). Powiem Wam, że obie Panie przemiłe, bardzo delikatne, przeurocze i bez krępacji. A facet niby dobry, nagradzany, a kurde atmosfera średnia, potrafił sypnąć mi tekstem jak ojciec, że za szybko dziewczyny zaczynają współżycie albo coś.. Czułam się skrępowana u niego na maxa i wiem, że już nie pojdę do faceta.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKoleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi
buahaha padlam jak to uslyszalam
Gizmo, Gaduaaa, Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Koleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Koleżanka kiedyś poszła do ginekologa Kobiety i na fotelu babka zaczęła jej jeździć palcem po piczce... ta wielkie oczy na ta babke... a ona że dzieki teku lepiej wziernik (chyba tak to sievzwie) wchodzi
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Ja miałam 3 ginów: jednego faceta i dwie kobitki (młodą i starszą). Powiem Wam, że obie Panie przemiłe, bardzo delikatne, przeurocze i bez krępacji. A facet niby dobry, nagradzany, a kurde atmosfera średnia, potrafił sypnąć mi tekstem jak ojciec, że za szybko dziewczyny zaczynają współżycie albo coś.. Czułam się skrępowana u niego na maxa i wiem, że już nie pojdę do faceta.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny