Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szumidełko wrote:
Wejdź w ustawienia na górze po prawej--> społeczność-> Twój podpis na forum i tam wklej linka do wykresu plus co chcesz tam mieć napisane itd.Gizmo, Szumidełko lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Śmigam zaraz do domu, potem do sklepu, potem z psem, potem ze znajomą na ćwiczenia... Znaczy, ze mnie trochę nie będzie;) piszcie tak, żebym była w stanie nadrobić kochane wariatki. Buziak
Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Nawet nie wiecie jakie jest meczace czytanie w telefonie :p
A nie chcecie zrobić tajnej gruby na facebooku? Hahaha
Jest już taka grupa i chwilę tam była gadka, ale miałam ciągle milion powiadomień na fb- wierz mi, ze tu się łatwiej gada33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Dzięki za podpowiedzi :)chciałam przeczytać cały wątek, doszłam chyba do 10 strony - a potem się zorientowałam, że jest ich prawie 1400!! Ależ pięknie trolujecie
Ja dzisiaj chora, w domu siedzę i czytam fora o staraniach o maluszka, porady dla przyszłych mam i takie tam. Już stwierdziłam, że idę w najbliższym czasie na sushi - bo potem niby już nie można -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam witam. Dopiero do domu wpadłam.. Tyle kilometrów dziś zrobiłam że padam..
Nie obrazcie się ale nie nadrobię Was.. Nie mam siły.. Proszę w skrócie mi napisać co się działo..
Mam wynik..
Beta.. 302.25..wow wow wow.. Mimo że w szpitalu syf mają i zgubili wynik to jestem tak mega szczęśliwa...
Kocham Was..szuflada, Caro, Nats, Gizmo, Kim87, Allmita, Tuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.