Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:ale sperma nie rozciąga się tak i to własnie po tym można odróżnić płodny od spermy i płodny od śluzu wynikającego z podniecenia
Ahaaaa....
Dobrze wiedzieć.
Czyli dziś serio mam rozciągliwy, a już się bałam, że sperma mi w majtach namieszała33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Judi22 wrote:O co chodzi ..
Moja szyjka jest bardzo wysoko w okresie czy to wgl możliwe łzy to jakis nie normalny cyklMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja nie ogarniam mojej szyjki. Mam wrażenie że usadawia się jak.jej.sie podoba a nie jak.powinna ksiazkowo. Jedyne co nauczyłam się że u mnie przed okresem jest wysoko i jest twarda
Stopniowo coś wyniuchasz.
Ja myślałam, ze ciągle jest taka sama, a teraz w płodne zakumałam jaka potrafi być miekka i bez dziobaKim87, Gizmo lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Stopniowo coś wyniuchasz.
Ja myślałam, ze ciągle jest taka sama, a teraz w płodne zakumałam jaka potrafi być miekka i bez dziobato ja tak mam z moją macica i jej szyjką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:54
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Stopniowo coś wyniuchasz.
Ja myślałam, ze ciągle jest taka sama, a teraz w płodne zakumałam jaka potrafi być miekka i bez dziobaKim87 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Weźcie mnie nie denerwujcie
bo ja na serio nie wiem jak mam to rozumieć
Kurcze... Dni płodne już dawno temu były...
spokojnie coś wiesiek namieszal i tyle. Działaj jakby Co
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Znalazłam coś takiego "Ja gdzieś czytałam, że rozciągliwy śluz podobny do płodnego pojawia się przed miesiączką z powodu tego, że zmniejsza się poziom progesteronu i znowu zaczynają dominować estrogeny, a za śluz płodny odpowiedzialne są właśnie estrogeny." Czyli, ze chyba @ się zbliża...
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Kasiu widze że jesteś chetna do Cip Foci :p
To jutro z rana pstrykaj :p hahahaha
No pewnie Zołza, obiecuję, że dostaniesz z rana fotkę, tak akurat do oglądania przy porannej kawie33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny