Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Strach tak wpychać...
Wpychać to sobie można mężowego a nie jakieś termometry
Ja dziś rano sobie mierze po cichutku.. i nagle mąż na mnie noge powalił... w ostatniej chwili sie uratowalam bo by mi chyba ten termometr caly tam wlazl :pszuflada, Kasia1987, Kim87, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, zaczynamy dopiero z mężem starania. Czy można się do Was dołączyć?Poczytałam trochę Wasze posty i stwierdzam, że fajne z Was dziewuchy!
szuflada, Zołza:), Kim87, Kasia1987, Anula1986, Gizmo, Caro, Allmita, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szumidełko wrote:Cześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, zaczynamy dopiero z mężem starania. Czy można się do Was dołączyć?Poczytałam trochę Wasze posty i stwierdzam, że fajne z Was dziewuchy!
zapraszamy
opowiadaj o sobie, jak długie masz cykle, ile masz lat i tak dalej
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnySzumidełko wrote:Cześć dziewczyny!
Witamy ! Zapraszamy ! Czuj się jak u Siebie<kawa>
-
Szumidełko wrote:Cześć dziewczyny!
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, Wy też miewacie rozciągliwo-kremowy śluz po 22 dc, mając cykle 28 max 30 dniowe?
O taki (wybaczcie za zdjęcia, ale musiałam):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c31fb2c7812f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bb4ddb72cff.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 17:55
-
Jak tak czytam to dochodzę do wniosku że my to mamy jednak ciężkie życie dziewczyny. Facet tylko zrzuci co ma na krzyżu a my termometry testy godziny wykresy. O ja piernicze oni tam powinni czegoś takiego doświadczyć
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO