Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula rozciągliwy jak ta lala
Buhahaha w ogole nie mogę ze śmiechu z tych zdjęc
Ciekawa jestem w jaką stronę pójdziemy hahaha
Ja podobnie jak Kim miewam bardziej wodnisty, czasem chlusta falami, takie wymieszane wszystkie rodzaje śluzu, ale nie aż taki rozciągliwy jak Twój33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Anula rozciągliwy jak ta lala
Ja podobnie jak Kim miewam bardziej wodnisty, czasem chlusta falami, takie wymieszane wszystkie rodzaje śluzu, ale nie aż taki rozciągliwy jak Twój
Cip Focia z termometrem :pKasia1987, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Anula ja taki mam koło owulki. Przed okresem woda bądź kleisty ale nie rozciagliwy:-) .
No ja mam kremowo-rozciągliwy i nie wiem czemu... Zazwyczaj mam kremowo wodny, jak już.. Przed owulką to mam też wodno-rozciągliwy lub wodny, po owulce kremowy, czasami lepki. Nie wiem tylko dlaczego teraz mam taki kremowo-rozciągliwy?
-
Kasia1987 wrote:Anula rozciągliwy jak ta lala
Ja podobnie jak Kim miewam bardziej wodnisty, czasem chlusta falami, takie wymieszane wszystkie rodzaje śluzu, ale nie aż taki rozciągliwy jak Twój
No, ale ja nie wiem dlaczego on mi się teraz rozciąga... ?
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:No ja mam kremowo-rozciągliwy i nie wiem czemu... Zazwyczaj mam kremowo wodny, jak już.. Przed owulką to mam też wodno-rozciągliwy lub wodny, po owulce kremowy, czasami lepki. Nie wiem tylko dlaczego teraz mam taki kremowo-rozciągliwy?
A zolnierzyka jakiego tam nie ma? :p -
Anula1986 wrote:No ja mam kremowo-rozciągliwy i nie wiem czemu... Zazwyczaj mam kremowo wodny, jak już.. Przed owulką to mam też wodno-rozciągliwy lub wodny, po owulce kremowy, czasami lepki. Nie wiem tylko dlaczego teraz mam taki kremowo-rozciągliwy?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
jeszcze tylko to miałam nadrobić
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka
wypatrywać będą
15.04 Nats
17.04 Tuliska
22.04 Kasia1987
23.04 Gaduaaa, Zapachmalin i Zołza:)
24.04 Szuflada
27.04 Caro i Elunia
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i...Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Wczoraj wieczorem serduszkowaliśmy, ale to już prawie dobę temu... Nigdy tak nie miałam
Rano śluz byl kremowy.
Możliwe, że chlusnęło z głębin, ja po seksie mam zawsze taki mix, który wygląda jak śluz rozciągliwy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Anula1986 wrote:Ja już sama nie wiem
Ale żeby aż tak ingerował? Przecia ja już z 11 dni go nie łykam.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny