Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:18 miesięcy A test gdzieś we wcześniejszych postach dzisiaj wkleiłam dwa linki Dziewczyny jak ustawić ładny suwaczek a nie ten z bbf?
To teraz jeszcze bardziej mnie podniosłaś na duchu :*
Dziewczyny kiedyś pisały że na stronie suwaczek.pl chyba -
Sylwia spać miałaś iść ha ha ha.
To teraz poczekaj do momentu kiedy zobaczysz na własne oczy te ruchy.. Ja w 19 tc zobaczyłam.. To piękne uczucie.. A jeszcze później jak się będzie przeciągać i będziesz miała takie jajo... Mega uczucia.. Kochana wszystko przed Tobą..Margaretka89, Sylwia91, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
W sumie to mało tych problemów było... a może i dużo..?
Po pierwsze u mnie niedoczynność tarczycy i hashimoto, do tego kiedyś brałam antyki, ale nie za długo.
Przez pewien czas musiałam brać duphaston, bo miałam niedobory progesteronu, ale to naprawdę potężne, bo po owulacji miałam 0.8
Pózniej odstawiłam go sama, bo robiły mi się torbiele, prawdopodobnie brałam go zbyt wcześnie, ale po prostu postanowiłam że odpuszczę te starania i pół roku olewałam sytuację, a miesiączki się ustabilizowały, więc chyba było ok.
Teraz przy wizycie gin nie kazała brać jak powiedziałam, że mam regularne. Może suplementacja przez pewien czas poprawiła jakoś naturalne wydzielanie, nie wiem -
eee tam, nie zasnę z wrażenia Poleżałam tylko trochę. Mam straszne mdłości wieczorem... Rano czuję się dobrze.
A wiecie co jest dla mnie najśmieszniejszym objawem? Już o tym wspomniałam, ale nie wiedziałam, że to przez ciążę, teraz to powiązałam!
Cały czas czuję w ustach miętowy smak! Jakbym rozgryzła dopiero gumę miętową heheMargaretka89, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Ciesze się że wreszcie wam się udało. Dałaś mi nadzieje że nawet po długich staraniach może w końcu się udać, a szczerze ostatnio myślałam że jestem zdana na niepowodzenie.
Życzę ci spokojnej ciąży i mam nadzieje że będziesz nas odwiedzać
PS: Piękny suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:34
Sylwia91, Kitek85, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Margaretka Kochana nigdzie się nie wybieram! Gdzie mi będzie lepiej jak nie z Wami? Muszę Wam kibicować i być na bieżąco
To fakt, jak teraz o tym myślę, to 18 miesięcy to szmat czasu, dwie ciąże hehe. ale w końcu się udało! Teraz tylko proszę, żeby beta ładnie rosła i było wszytko ok
PS: hihi dzięki, wujek google poradził gdzie zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:36
Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Ciesze się że wreszcie wam się udało. Dałaś mi nadzieje że nawet po długich staraniach może w końcu się udać, a szczerze ostatnio myślałam że jestem zdana na niepowodzenie.
Życzę ci spokojnej ciąży i mam nadzieje że będziesz nas odwiedzać
PS: Piękny suwaczekSylwia91, Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Margaretka Kochana nigdzie się nie wybieram! Gdzie mi będzie lepiej jak nie z Wami? Muszę Wam kibicować i być na bieżąco
To fakt, jak teraz o tym myślę, to 18 miesięcy to szmat czasu, dwie ciąże hehe. ale w końcu się udało! Teraz tylko proszę, żeby beta ładnie rosła i było wszytko ok
PS: hihi dzięki, wujek google poradził gdzie zrobić
Wujek Google zawsze prawdę Ci powieMargaretka89, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Jestem za! szczerze to obstawiam, że Patkaaa za kilka dni nam powie, że jest w ciąży jej też wyszedł pozytywny owulacyjny wczoraj tak jak mi!
No i Kasia chyba jest blisko terminu @ także wiem, że nie będę sama w tym miesiącu, a w następnym to dopiero się posypie
Idę się kąpać Skarbeczki a potem ze ślubnym moim obejrzę jakiś film miłego wieczorku, owocnych serduszek i spokojnej nocy :* -
ana1122 wrote:Nie nie koleżanka musi aktywnie uczestniczyć na forum dopóki nie przekaże pałeczkę następnej koleżance I będą 2 krechy. musi iść ciąża za ciąża
No dokładnie wszystkie czekamy. Po za tym kochana teraz to nie masz wyjścia i będziesz z nudów chociażby z nami pisała..Sylwia91 lubi tę wiadomość