Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio? jakoś dziwnie mi Z tym. A W którym dc można zrobić? ta kreska to ma być wyraźna?Gizmo wrote:Wielokrotnie słyszałam, że testy owulacyjne potwierdzają ciążę
-
Ja juz po teście czekam na spóźnialska. Zreszta kompletnie sie ciazowo nie czuje w tym cyklu także marzec będzie mój.Margaretka89 wrote:Evelina i oby tak pozostało

albo kwiecień 
Ana1122 w terminie @ mozesz spróbować ale to raczej na zasadzie testów niż potwierdzenia
-
Niby czasem czuję straszny ból prawego jajnika ale czy to owulka to nie mam pojęcia. Ostatnio na usg wyszło,że prawy jajcor powiększony i stwierdzono,że to ten pęchęrzyk Grafa (czy jakoś tak) a na drugi dzień po badaniu buuch i krew mnie zalałaMargaretka89 wrote:A występuje u Ciebie owulacja? Bo słyszałam że przy krótkich cyklach zdarza się że nie ma owulacji.
-
Ja? Nie nawet nie posiadamMargaretka89 wrote:Próbowałaś robić testy owulacyjne?
miałam jeden zachomikowany zwykły ciążowy. Nie chcial ze mną współpracować, ale ja poślizgi mam często wiec spokojnie poczekam i tez biorę sie zamierzenie.
-
ale ja hormony w normie mam, w styczniu robiłam, wcześniej na ślepo mi dawali luteinę podjęzykową i duphaston. i też gucio wyszłoeveli_na wrote:Gizmo toż to cyrk na kółkach. Moze Ty powinnaś ba stale jakies hormony brać, albo przynajmniej progesteron po ovu. Jesli występuje. Moze monitoring?

w sensie być powinien. Jeszcze nie dotarł.