Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Przestańcie ja tam miałam mocne, nie dali sie ich nie zauważyć. Nawet testy mam zachowane.
raz tylko lekka krechą byla, i nie skonczylo sie to dobrze... Ogólnie mam wrażenie ze od poczatku ta ciąża byla po prostu slaba, prawie żadnych objawów, rzyganka brak, test slabienki i tylko do przełomu 4/5 miesiąca maluch byl ze mną. Dlatego tez wolałabym żeby jednak jak juz ma być ta krecha to taka z przytupem a nie ledwie ledwie...
-
Gizmo rocznikowo mam jeszcze dwójkę z przodu. Ostatni rok. W przyszłym zmiana kodu

Margaretka wiadomo ze bliźniaki a co będę tak dziubdziac po jednym?
jak szaleć to szaleć.
Czyli co ile nas tu jest juz dzieciatych? Jskos ciągle myślałam ze większość to z pierwszym sie stara.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Evelinko przykro mi że Cię to spotkało :* Miejmy nadzieje że zobaczysz dwie mocne krechy już za niedługo

To mnie dużo nauczyło. Uwrażliwiło. I wiesz, zawsze sądziłam ze to wszystkich spotyka tylko nie mnie. To taki kopniak od życia, długo musialabym tłumaczyć. Wierze ze to tez miało cel, bo pchnęło nas do ogromnych zmian w zyciu.
-
Sylwia nic się nie martw jutro poczytam komentarze w pracy to Ci dokładnie napisze jak to wygląda w domu nie mam teraz dostępu do LEXa żeby to sprawdzić dokładnie tylko suche przepisy.Sylwia91 wrote:18 miesięcy
A test gdzieś we wcześniejszych postach dzisiaj wkleiłam dwa linki
Dziewczyny jak ustawić ładny suwaczek a nie ten z bbf? 
Ja czekam na mój pozytywny test.... Ale wydaje mi się że nie ma sensu. -
Patkaaa a Ty kiedy testujesz? Kiedy termin @?Patkaaa wrote:Sylwia nic się nie martw jutro poczytam komentarze w pracy to Ci dokładnie napisze jak to wygląda w domu nie mam teraz dostępu do LEXa żeby to sprawdzić dokładnie tylko suche przepisy.
Ja czekam na mój pozytywny test.... Ale wydaje mi się że nie ma sensu.

hehe bo jeszcze urodzin nie miałam