Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Przestańcie ja tam miałam mocne, nie dali sie ich nie zauważyć. Nawet testy mam zachowane. raz tylko lekka krechą byla, i nie skonczylo sie to dobrze... Ogólnie mam wrażenie ze od poczatku ta ciąża byla po prostu slaba, prawie żadnych objawów, rzyganka brak, test slabienki i tylko do przełomu 4/5 miesiąca maluch byl ze mną. Dlatego tez wolałabym żeby jednak jak juz ma być ta krecha to taka z przytupem a nie ledwie ledwie...
-
Gizmo rocznikowo mam jeszcze dwójkę z przodu. Ostatni rok. W przyszłym zmiana kodu
Margaretka wiadomo ze bliźniaki a co będę tak dziubdziac po jednym? jak szaleć to szaleć.
Czyli co ile nas tu jest juz dzieciatych? Jskos ciągle myślałam ze większość to z pierwszym sie stara.Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Evelinko przykro mi że Cię to spotkało :* Miejmy nadzieje że zobaczysz dwie mocne krechy już za niedługo
To mnie dużo nauczyło. Uwrażliwiło. I wiesz, zawsze sądziłam ze to wszystkich spotyka tylko nie mnie. To taki kopniak od życia, długo musialabym tłumaczyć. Wierze ze to tez miało cel, bo pchnęło nas do ogromnych zmian w zyciu. -
Sylwia91 wrote:18 miesięcy A test gdzieś we wcześniejszych postach dzisiaj wkleiłam dwa linki Dziewczyny jak ustawić ładny suwaczek a nie ten z bbf?
Ja czekam na mój pozytywny test.... Ale wydaje mi się że nie ma sensu. -
Patkaaa wrote:Sylwia nic się nie martw jutro poczytam komentarze w pracy to Ci dokładnie napisze jak to wygląda w domu nie mam teraz dostępu do LEXa żeby to sprawdzić dokładnie tylko suche przepisy.
Ja czekam na mój pozytywny test.... Ale wydaje mi się że nie ma sensu.