Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:A ja tam bez maluszka i złe mi z tym, a co najgorsze to jedynaczka 6 lat wyczekiwana
-
eveli_na wrote:Klaudys przyjdzie i na Ciebie pora a potem jedno za drugim będzie lecieć
Ja obecnie staram sie o czwarte. Mam trzy córy 9 lat 6 lat i 3lata, no i aniolka z 2014r.
PS. co 3 lata się dziewczyny rodzą to i pora żeby kolejna była w tym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:06
-
Gizmo ja z wielodzietnej rodziny wiec wiesz zawsze mowie ze dzieciaki udane to szkoda taki materiał genetyczny marnować
Po ślubie obiecałam sobie i mężowi ze na 30 urodziny postaramy sie o takie maleństwo na osłodę trzeba spełniać marzeniaGizmo lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Gizmo ja z wielodzietnej rodziny wiec wiesz zawsze mowie ze dzieciaki udane to szkoda taki materiał genetyczny marnować
Po ślubie obiecałam sobie i mężowi ze na 30 urodziny postaramy sie o takie maleństwo na osłodę trzeba spełniać marzenia -
Niedoczynnosc, prolaktyna i malo plemnikow. Te ostatnie to chyba najgorsze do leczenia. W sobotę badamy ponownie nasienie I wtedy zostanie ogłoszony wyrok...
-
ana1122 wrote:Niedoczynnosc, prolaktyna i malo plemnikow. Te ostatnie to chyba najgorsze do leczenia. W sobotę badamy ponownie nasienie I wtedy zostanie ogłoszony wyrok...