Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To jak przypomnisz to daj znać. Chętnie spróbuje. Narazie łykamy witaminy. Robię mężowi soki z owocow i warzyw no i ruch
Gizmo lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Gizmo hehe mówisz ze trzeba bylo korzystać hehe
Klaudys pacz a mnie synuś sie marzy taki synulcio mamusi ale chyba forma na panny u nas wiec sie nie nastawiałabym juz terazWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Margaretka salatka cezar z kurczakiem reflektujesz?
Gizmo to duże dzieci masz moja najstarsza ma 9 lat
No pewnie Net mi znowu się zawiesił Na szczęście jutro przychodzą założyć nowe okablowanie więc mam nadzieje że będę jutro śmigać -
Właśnie A ten moj lubi się kapac we wrzątku jak mi kiedyś zrobił kąpiel to myślałam że Bede miała poparzenie 1 stopnia.
Ja to bym chciała bliźniaki...bym nie musiała Z drugim się tak długo starać. No I zalapalabym się na 500 plus -
Gizmo wrote:Bo chłopaka to zrobi każdy pokraka, a żeby była córa to chłop musi być jak fura
W sensie mąż mój fachura same córy tworzy
Klaudys poczytaj jak walczyć z przegrzewaniem. Wiem ze problemem często są obcisle slipki.
A w wieku niemowlęcym przegrzewamy dzieciarni dupska w pampersach... Ale to juz inny temat.
-
Lepiej nie wracaj bo ja myślę że może do końca roku będą dawać A później nie będą kasy mieć. In vitro nam zabrali A taki osobom jak my to nie myślą pomoc.