Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Akurat to mężem jeszcze nie jest. A bierz go tyle bede miec spokoju, tylko uwaga w nocy strasznie kopie:p
-
KlaudyŚ wrote:No dziewczyny ja wkrótce zabieram sie za mojego bo o dziwo dzis 3 dzien @ i plamienie tylko jest. Jak coś mi zostanie to do sloiczka i lece na poczte zeby wyslac ana1122
-
KlaudyŚ wrote:Ej a widzieliscie takie cosik zastanawiam sie czy mojemu nie kupić
https://www.google.pl/search?q=stringi+słoń&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9sO_isoLLAhUGDCwKHTBLDHEQ_AUICCgB&biw=320&bih=408#imgrc=ak3xqds_T6UOfM%3A -
ana1122 wrote:Ej Tylko dla mnie te najlepszej jakości zostaw I najlepiej żeby dobre geny I do męża były podobne
Ooj lepiej zeby te jego geny nie przeszły , psychicznie bys nie wytrzymała. Pierwsze ha biore tej lepszej jakosci a pozniej jak zostanie to ci podesle:) -
No kochane ja też lecę. Jutro czeka mnie praca I kolejny ciężki dzień. Z wami to od razu nastrój się poprawia. Kochane jesteście dziewczyny
Margaretka89 lubi tę wiadomość