Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co ja dzisiaj przeżyłam w szpitalu?? Pojechałam po wynik.. Podchodzę do rejestracji i mówię nazwisko.. Ta szuka.. Połowę wyników przeleciała a ja o matko.. W połowie mówi.. Wie pani co.. Musi pani iść na 2 piętro do laboratorium bo tutaj nie ma.. Dobra.. Poleciałam.. U góry widzę że sobie gadkę ucięły więc przerywam.. Szukają.. Nie ma proszę pytać na dole.. Nosz kur... Lecę s powrotem na dół i mówię że muszą tu być.. Z wielkimi wątami zajrzała jeszcze raz.. Mówię nazwisko.. Szuka.. Na samym końcu znalazła i mówi.. Mam coś ale to jakiejś Moniki.. Więc mówię że to ja.. Ona na to... Ale te wyniki są z 13tego... Więc mówię.. No tak.. Dzisiaj jest trzynasty... Ona nie no już dawno był... Żesz kur... Proszę pani.. Da mi pani w końcu ten wynik??
Masakra..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie co ja dzisiaj przeżyłam w szpitalu?? Pojechałam po wynik.. Podchodzę do rejestracji i mówię nazwisko.. Ta szuka.. Połowę wyników przeleciała a ja o matko.. W połowie mówi.. Wie pani co.. Musi pani iść na 2 piętro do laboratorium bo tutaj nie ma.. Dobra.. Poleciałam.. U góry widzę że sobie gadkę ucięły więc przerywam.. Szukają.. Nie ma proszę pytać na dole.. Nosz kur... Lecę s powrotem na dół i mówię że muszą tu być.. Z wielkimi wątami zajrzała jeszcze raz.. Mówię nazwisko.. Szuka.. Na samym końcu znalazła i mówi.. Mam coś ale to jakiejś Moniki.. Więc mówię że to ja.. Ona na to... Ale te wyniki są z 13tego... Więc mówię.. No tak.. Dzisiaj jest trzynasty... Ona nie no już dawno był... Żesz kur... Proszę pani.. Da mi pani w końcu ten wynik??
Masakra..WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:i trzynasty okazał się mimo wszystko szczęśliwy
Dokładnie..
Gizmo piękna animacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:18
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Noooo....
Najbardziej wkurza to ze poprzednie cykle mialam jak malowane, wprost idealne i wygladaly na ciazowe a ten to kompletna kupa...
czasami każdy organizm ma prawo na mały bunt, spokojnie, myślę, że to wszystko niedługo i szczęśliwie się zakończy (wyjaśni) -
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Nie smutaj się mamo groszka:-) pogłaskaj brzuszek i od razu się lepiej zrobi
Nie za bardzo mogę bo jestem pod jednym dachem z mamą a ona nic nie wie..
I nie smutam tylko padnięta jestem. Po południu sporo leżałam spałam bo boli.. Ale niech boli niech się rozpycha31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Pamiętam w pierwszej ciąży jak byłam to w 34 tygodniu nagle skurcz w brzuchu.. Ja patrzę a Tosiu dupcie wypina z boku.. Takie jajo z boku brzucha miałam.. Nawet gdzieś foto jest..Elunia, Gizmo, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Obym tylko z obowiązkami nie przechulała.. Niby nic ciężkiego nie robię ale cały czas coś załatwiam to tu to tam.. W pośpiechu wszystko.. Staram się zwolnić na ile to możliwe..
Z Tosiem jak byłam w ciąży to pracowałam do 24 tygodnia.. Ale moja praca polegała na siedzeniu 6 godzin w okienku.. Aż tu nagle trzeba było leżeć do końca..
Zrobimy tak żeby było git.Gizmo lubi tę wiadomość
-
A ja w ramach protestu przeciwko ciotce wrąbałam 250 gram białej czekolady.
depresja wyleczona cukrem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:56
WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A ja w ramach protestu przeciwko ciotce wrąbałam 250 gram białej czekolady.
depresja wyleczona cukrem
O widzisz.. Biała czekolada lekiem na wszystko..
Bravo Ty!31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.