Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pochwalony
Dziś zdjęć nie bedzie bo mam mało internetu ;P
Lipna ta moja temperaturka... wzbic się nie chce ;(jeszcze ma czas.. mi też dopiero dziś poszła troszkę wiecej do góry... a też mam 6 lub 8 dpo
raczej ta druga opcja
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ok to bede brala 25 a 37,5 co drugi dzien moze tak byc?
zobacz ja biorę 50mg i 37,5 i TSH mam 1,07 a zaczynałam brać leki z takim wynikiem jak ty6 lat temu hehe, pamiętam że byłam na 25tce chyba z rok.. z tym że mi 25 ładnie zbijała.. teraz biorę coraz więcej bo wiaodmo.. tarczyca coraz gorzej pracuje ale dawki nie zmieniam tej teraz od 3 lat
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:dziewczyny,
Zrobiłam test ciazowy z 2 albo 3 moczu... na pewno nie był to 1 mocz, czułość 10.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2061c980566.jpg
A widzisz.. Można wyszczac? No można..Gizmo, Elunia, Sylwia91, Tuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A widzisz.. Można wyszczac? No można..
Strach ma wielkie oczy
Rano stwierdziłam, a może siknę, ale kurdę... już sikałam 2 razy i nie byłam pewna, czy z 3 moczu mi coś wyjdzie. Miałam wielkiego stracha, ale tempka z rana wysoka, więc se pomyślałam, a idę siknąć... potem mi się jeszcze z wczoraj przypomniał incydent ze śluzem rozciągliwym dlatego uznałam, że idę zaryzykować.
Gizmo, WaldhauzerM, Tissaia, Sylwia91, Tuliska lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Anula gratuluje:*
Oby więcej takich nowin bylo jak wroce:*
Edit : zapomnialam dodac ze odebralam tsh 3,24 minimalnie spadlo bo wcześniej bylo 3,77 .
Wiec ciezko bedzie zajść w ciaze:(
Ej ja też mam tsh powyżej 3 a zaszłam..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.