Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Tak, wie. Pytał, czy nie za szybko zrobiłam test, bo dopiero 11 dni temu miałam owulkę
Jaki obeznany
będę gratulować po becie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gizmo wrote:Anula mąż juz powiadomiony?
Waldziu a jak Twój to przyjal tym razem?
Mój jak zobaczył testa to sam powiedział żebym się nie nakręcała i że po becie będziemy się cieszyć. W poniedziałek się ucieszył i od tego czasu każe uważać na siebie i maluszka.. A wczoraj jak powiedziałam że urosło o ponad sto procent to był przeszczęśliwy mimo że był w pracy.. Wczoraj też wybieralismy Tosiowi koszulkę z napisem ale projekt jest firmy która banery nam drukowała.. Później Wam pokażę.. Tym razem jest inaczej.. Nie korci mnie żeby komuś powiedzieć.. Ci co powinni wiedzą a reszta poczeka.Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kurcze Anula.. Ja Ci pogratulować po pięknej becie..
Jak Wy się w takim tempie będziecie zapładniac to jeszcze chwila i wszystkie zaciązą... No ale o to tu przecież chodzi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Mój jak zobaczył testa to sam powiedział żebym się nie nakręcała i że po becie będziemy się cieszyć. W poniedziałek się ucieszył i od tego czasu każe uważać na siebie i maluszka.. A wczoraj jak powiedziałam że urosło o ponad sto procent to był przeszczęśliwy mimo że był w pracy.. Wczoraj też wybieralismy Tosiowi koszulkę z napisem ale projekt jest firmy która banery nam drukowała.. Później Wam pokażę.. Tym razem jest inaczej.. Nie korci mnie żeby komuś powiedzieć.. Ci co powinni wiedzą a reszta poczeka.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Pamiętasz życzenia Wielkanocne od Tosia i ciotki? Teraz mi się przypomniał Twój wczorajszy post o tym jak Tosiek rzucił,żeby maleństwo w grudniu sie urodzilo
Tak pamiętam.. I się spełniGizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witaminki dla Groszka i FasolinkiGizmo, WaldhauzerM, Elunia, Sylwia91, Tuliska, Nats, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Wiecie co dziewczyny, a ta pachwina co mnie tak pobolewa to może być z tego?
-
Zołza:) wrote:Czuje w moczu że nie pyklo... jajniki kłuja... czuje się jak na okres - czyli jak zawwze o tej porze
Także next time mejbi bejbi
mnie też w podbrzuszu coś kręci okresowo.. a to dopiero tydzień po owulacji... za szybko na cokolwiek ... buuuu
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Pewnie ta. Czytałam o dziwnych objawach ciążowych. I wcale rzadki nie jest np. katar albo zwiększone wydzielanie śliny. To wszystko sprawa hormonow i krążenia, pobudzone zostaje dosłownie wszystko zaraz po zagniezdzeniu
no ale i tak statystycznie to nie wyda hahahaFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny