Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka gratuluje
Dziewczyny ja w tym cyklu odpuszczam, w sensie ja mam mieć @ i tak przed Wami, już w pon, i raczej nie ma szans żeby nie przyszła w terminie. Nawet dżondrem czuję, że wpadnie w weekend.No ale, w końcu "Co ma wisieć nie utonie"!
Będziemy walczyć dalej jak @ sobie pójdzie.
-
kochana zaprosiłyśmy się na fb, a nie chciałam tu swoich danych wrzucać
żeby świat się nie dowiedział przypadkiem, co za wariatka ze mnie.
Nie wiem na kiedy Nats sobie testowanko wymyśliła, ale wykres ma zacny, co?
Halo Nats, jesteś tu??33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Zapachmalina ! Co Ty gadasz! Kolejna z pięknym wykresem, a buczy
jaki on tam pięknyJakby rzetelnie siąść i wymazać wszystkie wkręcone objawy, wszystkie które nam się wydaje, że mamy, albo które są dziełem przypadku to większość miała by bardzo podobne niestety
i ja nie lepsza
-
zapachmalin wrote:ale ja już po @ wtedy będę
nie ma szans żeby jej tyle nie było
no dobra Ty jesteś usprawiedliwiona ale Zołza nie bo idzie łeb w łeb ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:23
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:kurde no ty jesteś już 12dpo więc i tak byś chyba szybciej zatestowała nie?
no dobra Ty jesteś usprawiedliwiona ale Zołza nie bo idzie łeb w łeb ze mną
jak by nie było do 23 to wtedy chciałam sikać. Ale raczej nic z tego. W poniedziałek mnie krew zaleje i jazda od nowa -
Gaduaaa w tym cyklu fajnie Ci się to układa...
Mam wrażenie, że zastąpiłam Cię i tym razem mi się należy nagroda za najbardziej zrąbany cyklGaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Witam was dziewczyny
u mnie temp idzie w dół także już się wszystko wyjaśniło. A tak mnie sutki napieprzają, że już chcę żeby @ przyszła i dała mi spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:31
-
Sylwia91 wrote:Jestem z moim śpiochem
jakie newsy macie? Któraś jeszcze testowała? Nie widziałam chyba
Ps: ta miska ananasa wyglądała jak frytki az mi się chce frytek
To samo pomyślałam!!! Że któraś je frytki z rana???:D:D
Wzorowa mamuśka hhahahSylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:To samo pomyślałam!!! Że któraś je frytki z rana???
:D:D
Wzorowa mamuśka hhahahale ja nie lubię robić frytek w domu.. Chociaż mam frytownice i może ja w końcu wypróbuje? Ale teraz mam dylemat czy nie mam większej ochoty na placki ziemniaczane
hmmm
-
Kasia1987 wrote:Gaduaaa w tym cyklu fajnie Ci się to układa...
Mam wrażenie, że zastąpiłam Cię i tym razem mi się należy nagroda za najbardziej zrąbany cyklKasia1987, Sylwia91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś