Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Swoją drogą a propos "zakazanego słowa"
to ja się najbardziej do niego ze wszystkich kwalifikuje. Zaliczyłam wpadkę ciążową i kurde do 10 tygodnia pojęcia nie miałam że jestem w ciązy...nawet przez chwilę przez myśl mi to nie przeszło...
W międzyczasie pojechałam z koleżanką na urlop do Egiptu, a Egipt jak to wiadomo, chlańsko i zabawa do świtu. 3 dnia w tamtejszym obskurnym szpitalu wylądowałam z gorączką 40 stopni, dreszczami itp, okazało się że Malaria, postawili mnie na nogi, wróciłam do pl, może niecały tydzień miną a tu w wannie dziwna inna krew i "coś" jeszcze...
I tak się dowiedziałam że straciłam ciąże o której pojęcia nie miałam. I do dzisiaj mam ogromne wyrzuty sumienia że tak naprawdę to strata tej ciąży była tylko i wyłącznie moją winą...
Mogę się aby przyznać do jeszcze jednej rzeczy. Moje ostatnie dziecko jest z gwałtumoże kiedyś więcej coś opowiem....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:3 lata temu, 25 więc nie byłam już taką siksą i powinnam być mądrzejsza..
Gizmo lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Eejjj dzwoniłam do ginowej....
Najwcześniej przyszła środa na USG, ma wszystko wypełnione po brzegi.
Los zdecydował za mnie, czekam cierpliwie co dalej...
Chyba ze ja Ci zaraz to usg zrobie kurde :p lupe gdzieś miałam .... -
Zołza:) wrote:Temat na dziś :
Kobieta bez bolca dostaje pier.... olca :p Prawda to?
Chyba samo posiadanie przeze mnie dildo już o tym świadczy
Dziura musi być regularnie przepychana bo inaczej zarośnie pajęczynąMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Zdecydowanie jestem na TAK
Chyba samo posiadanie przeze mnie dildo już o tym świadczy
Dziura musi być regularnie przepychana bo inaczej zarośnie pajęczyną
Hahaha :p
Żeby życie miało smaczek raz didlo raz kabaczekGizmo, Margaretka89 lubią tę wiadomość