X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    https://m.youtube.com/watch?v=G0cYDnYcPsk

;P ;P ;P
    Invision-Board-France-14.gif

Karolina2787 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam... jak x lat temu... pierwszy raz nocka z chlopakiem... nago... zabawa...
    "Jestes piekna " "Bogini" ... ok , widzial pierwszy raz dupe nago i nie w tv :p
    Zabawa byla jak zlapalam go za wacka..
    Ja chwyt i slysze jek " Oh God " .... ok... chwyt - oh god , i tak za kazdym razem :p miezly remix mogl z tego powstac ;D

Bzykac sie bal.... takze sobie tylko " Oh Good'owalam" ;p

Margaretka89, Gizmo, WaldhauzerM, Sylwia91, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Eh byłam u gina. To taka moja pierwsza wizyta od momentu rozpoczęcia starań B-)

Ogólnie wszystko dobrze. Progesteron z zeszłych cykli mu się podobał, jak zbadał to też mówił, że nic się nie dzieje, o owulacji się nie wypowiadał, bo powiedział ze nic nie widzi, no ale że to 16dc to nawet ciężko by mu było coś zobaczyć ;-) Jak mu powiedziałam, że nie mogę zajść i w ogóle trochę odpowiedziałam to powiedział że "4 cykle to nic" (czyli to czegoś się spodziewałam jakbym spanikowana poleciała po 1 nieudanym po jakieś skierowanie na badania). No jak mu rzuciłam na stół stertę badań to stwierdził, że jestem niecierpliwa. Nosz kuźwa Amerykę odkrył :-/ Stwierdził, że jak nie wyjdzie za miesiąc dwa to skoro jestem taka NIECIERPLIWA (z naciskiem na to słowo) to powinniśmy zbadać nasienie. Puentując - "wie Pani, statystyczne para stara się około roku".

Ale żem się wkurzyła!! A marzyłam o nim jako o ginku, który będzie prowadził moją ciążę. Pst..
    Bo tak od góry jest założone, że rok czasu jest na starania. U kobiet +35 pół roku. Czyli ja już sie kwalifikuję :D do 40tki nie dużo mi brak :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam... jak x lat temu... pierwszy raz nocka z chlopakiem... nago... zabawa...
    "Jestes piekna " "Bogini" ... ok , widzial pierwszy raz dupe nago i nie w tv :p
    Zabawa byla jak zlapalam go za wacka..
    Ja chwyt i slysze jek " Oh God " .... ok... chwyt - oh god , i tak za kazdym razem :p miezly remix mogl z tego powstac ;D

Bzykac sie bal.... takze sobie tylko " Oh Good'owalam" ;p
    jebłam śmiechem aż monitor oplułam hahaa3.gif

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.. Właśnie wstałam.. Powinnam dziecia na rytmikę zawieźć.. Ale nie chce mi się.. Niedługo do roboty.. Ej bądźcie tu jeszcze jak wrócę..

Karolina2787 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I fajne z jego strony były podchody do... minetki :p
    Nie wiedział jak zacząć i.... " Wiesz moja mama zawsze na święta robi ciasto... i wtedy jak zostaja resztki masy w misce to daje mi wylizac... "
    Na to ja : Jak chcesz to możesz mi zrobić to co misce....

Buhahhahahahaha :p

Gizmo, Margaretka89, Karolina2787, Nats, Sylwia91, Kasia1987, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza.. Ja się kurwa usmarkałam ze śmiechu..

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D :D

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiedział jak zacząć i.... " Wiesz moja mama zawsze na święta robi ciasto... i wtedy jak zostaja resztki masy w misce to daje mi wylizac... "

Zołza.. Zlituj żesz się. ..

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ty kużwa się chwalisz czy żalisz? :Dhahaa1.gif
    A może masz tak wybujałą fantazję? haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza

yo6synewsq3.gif[img][/img]

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo mój pierwszy raz... w aucie ;p
    Chcialam juz miec za soba bo stara bylam (21?) :p

Ok... ja na dole... on u gory... "wlazl"... chyba 4'ruchy po czym mowie mu "zejdz"... On : wtf ? A ja " Zawiez mnie do domu , bo mam na rano do pracy..." :p
    Full romantico ;D

Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ty kużwa się chwalisz czy żalisz? :Dhahaa1.gif
    A może masz tak wybujałą fantazję? haha

Taki ewenement mi się trafil :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A później mnie zostawił... bo jego rodzice uznali że ze srednim wyksztalceniem nie jestem godna byc z ich synem i ich poznać....

Długo dochodzilam po tym do siebie...

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kiedyś u gina taką sytuację:

gin 70letni dziadek, siedzę na helikopterze, chwila po badaniu a ten z boku do mnie podchodzi i gada: "Zbadam jeszcze pani piersi" :D guziczki od bluzki zaczął mi odpinać a ja se leże dalej z goleniami rozwalonymi na boki...Doktorek pomacał i zaczął się zabierać za zapinanie guziczków więc mu mówię, że ja sama już zapnę a on: "Ja nie jestem jak młody chłopaczek, że majteczki zdejmie dziewczynie, zrobi co trzeba i zostawi. Ja rozpiąłem i posprzątam po sobie"

Buraka zjarałam wtedy na gębie :D i leżałam póki mnie nie ubrał i majty mi założył haha

szuflada, zapachmalin, Kasia1987, Caro, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja miałam kiedyś u gina taką sytuację:

gin 70letni dziadek, siedzę na helikopterze, chwila po badaniu a ten z boku do mnie podchodzi i gada: "Zbadam jeszcze pani piersi" :D guziczki od bluzki zaczął mi odpinać a ja se leże dalej z goleniami rozwalonymi na boki...Doktorek pomacał i zaczął się zabierać za zapinanie guziczków więc mu mówię, że ja sama już zapnę a on: "Ja nie jestem jak młody chłopaczek, że majteczki zdejmie dziewczynie, zrobi co trzeba i zostawi. Ja rozpiąłem i posprzątam po sobie"

Buraka zjarałam wtedy na gębie :D i leżałam póki mnie nie ubrał i majty mi założył haha

Grubo ;D

• szuflada Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A później mnie zostawił... bo jego rodzice uznali że ze srednim wyksztalceniem nie jestem godna byc z ich synem i ich poznać....

Długo dochodzilam po tym do siebie...
    rodzice uznali? no to dorosły z niego człowiek był, nie ma co haha :P niewarty Ciebie :)

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeść ^_^

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzice... znajomi z uczelni też odradzali...
    Jakbym ku... gorsza była...
    Generalnie straszna pissda z niego była ale... kochałam...
    Po latach wpadłam na niego i zamiast jak to zazwyczaj bywa " Hej Co u Ciebie?" Uslyszalam ze jego ostatni rachunek za tel to 3000zl i ze pracuje w Samsungu...
    Żal

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Czeeeeść ^_^
    Haaaaj :D

‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ