X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    https://m.youtube.com/watch?v=G0cYDnYcPsk

;P ;P ;P
    Invision-Board-France-14.gif

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam... jak x lat temu... pierwszy raz nocka z chlopakiem... nago... zabawa...
    "Jestes piekna " "Bogini" ... ok , widzial pierwszy raz dupe nago i nie w tv :p
    Zabawa byla jak zlapalam go za wacka..
    Ja chwyt i slysze jek " Oh God " .... ok... chwyt - oh god , i tak za kazdym razem :p miezly remix mogl z tego powstac ;D

Bzykac sie bal.... takze sobie tylko " Oh Good'owalam" ;p

Margaretka89, Gizmo, WaldhauzerM, Sylwia91, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Eh byłam u gina. To taka moja pierwsza wizyta od momentu rozpoczęcia starań B-)

Ogólnie wszystko dobrze. Progesteron z zeszłych cykli mu się podobał, jak zbadał to też mówił, że nic się nie dzieje, o owulacji się nie wypowiadał, bo powiedział ze nic nie widzi, no ale że to 16dc to nawet ciężko by mu było coś zobaczyć ;-) Jak mu powiedziałam, że nie mogę zajść i w ogóle trochę odpowiedziałam to powiedział że "4 cykle to nic" (czyli to czegoś się spodziewałam jakbym spanikowana poleciała po 1 nieudanym po jakieś skierowanie na badania). No jak mu rzuciłam na stół stertę badań to stwierdził, że jestem niecierpliwa. Nosz kuźwa Amerykę odkrył :-/ Stwierdził, że jak nie wyjdzie za miesiąc dwa to skoro jestem taka NIECIERPLIWA (z naciskiem na to słowo) to powinniśmy zbadać nasienie. Puentując - "wie Pani, statystyczne para stara się około roku".

Ale żem się wkurzyła!! A marzyłam o nim jako o ginku, który będzie prowadził moją ciążę. Pst..
    Bo tak od góry jest założone, że rok czasu jest na starania. U kobiet +35 pół roku. Czyli ja już sie kwalifikuję :D do 40tki nie dużo mi brak :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam... jak x lat temu... pierwszy raz nocka z chlopakiem... nago... zabawa...
    "Jestes piekna " "Bogini" ... ok , widzial pierwszy raz dupe nago i nie w tv :p
    Zabawa byla jak zlapalam go za wacka..
    Ja chwyt i slysze jek " Oh God " .... ok... chwyt - oh god , i tak za kazdym razem :p miezly remix mogl z tego powstac ;D

Bzykac sie bal.... takze sobie tylko " Oh Good'owalam" ;p
    jebłam śmiechem aż monitor oplułam hahaa3.gif

Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.. Właśnie wstałam.. Powinnam dziecia na rytmikę zawieźć.. Ale nie chce mi się.. Niedługo do roboty.. Ej bądźcie tu jeszcze jak wrócę..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I fajne z jego strony były podchody do... minetki :p
    Nie wiedział jak zacząć i.... " Wiesz moja mama zawsze na święta robi ciasto... i wtedy jak zostaja resztki masy w misce to daje mi wylizac... "
    Na to ja : Jak chcesz to możesz mi zrobić to co misce....

Buhahhahahahaha :p

Gizmo, Margaretka89, nick nieaktualny, Nats, Sylwia91, Kasia1987, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza.. Ja się kurwa usmarkałam ze śmiechu..

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D :D

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiedział jak zacząć i.... " Wiesz moja mama zawsze na święta robi ciasto... i wtedy jak zostaja resztki masy w misce to daje mi wylizac... "

Zołza.. Zlituj żesz się. ..

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ty kużwa się chwalisz czy żalisz? :Dhahaa1.gif
    A może masz tak wybujałą fantazję? haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza

yo6synewsq3.gif[img][/img]

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo mój pierwszy raz... w aucie ;p
    Chcialam juz miec za soba bo stara bylam (21?) :p

Ok... ja na dole... on u gory... "wlazl"... chyba 4'ruchy po czym mowie mu "zejdz"... On : wtf ? A ja " Zawiez mnie do domu , bo mam na rano do pracy..." :p
    Full romantico ;D

Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ty kużwa się chwalisz czy żalisz? :Dhahaa1.gif
    A może masz tak wybujałą fantazję? haha

Taki ewenement mi się trafil :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A później mnie zostawił... bo jego rodzice uznali że ze srednim wyksztalceniem nie jestem godna byc z ich synem i ich poznać....

Długo dochodzilam po tym do siebie...

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kiedyś u gina taką sytuację:

gin 70letni dziadek, siedzę na helikopterze, chwila po badaniu a ten z boku do mnie podchodzi i gada: "Zbadam jeszcze pani piersi" :D guziczki od bluzki zaczął mi odpinać a ja se leże dalej z goleniami rozwalonymi na boki...Doktorek pomacał i zaczął się zabierać za zapinanie guziczków więc mu mówię, że ja sama już zapnę a on: "Ja nie jestem jak młody chłopaczek, że majteczki zdejmie dziewczynie, zrobi co trzeba i zostawi. Ja rozpiąłem i posprzątam po sobie"

Buraka zjarałam wtedy na gębie :D i leżałam póki mnie nie ubrał i majty mi założył haha

szuflada, zapachmalin, Kasia1987, Caro, 91patka91, Tuliska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja miałam kiedyś u gina taką sytuację:

gin 70letni dziadek, siedzę na helikopterze, chwila po badaniu a ten z boku do mnie podchodzi i gada: "Zbadam jeszcze pani piersi" :D guziczki od bluzki zaczął mi odpinać a ja se leże dalej z goleniami rozwalonymi na boki...Doktorek pomacał i zaczął się zabierać za zapinanie guziczków więc mu mówię, że ja sama już zapnę a on: "Ja nie jestem jak młody chłopaczek, że majteczki zdejmie dziewczynie, zrobi co trzeba i zostawi. Ja rozpiąłem i posprzątam po sobie"

Buraka zjarałam wtedy na gębie :D i leżałam póki mnie nie ubrał i majty mi założył haha

Grubo ;D

• szuflada Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A później mnie zostawił... bo jego rodzice uznali że ze srednim wyksztalceniem nie jestem godna byc z ich synem i ich poznać....

Długo dochodzilam po tym do siebie...
    rodzice uznali? no to dorosły z niego człowiek był, nie ma co haha :P niewarty Ciebie :)

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeeść ^_^

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzice... znajomi z uczelni też odradzali...
    Jakbym ku... gorsza była...
    Generalnie straszna pissda z niego była ale... kochałam...
    Po latach wpadłam na niego i zamiast jak to zazwyczaj bywa " Hej Co u Ciebie?" Uslyszalam ze jego ostatni rachunek za tel to 3000zl i ze pracuje w Samsungu...
    Żal

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Czeeeeść ^_^
    Haaaaj :D

‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ