Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurna.. Ja nie miałam takich przygód.. Mój pierwszy chłop jest moim mężem.. A seks zaczął się miesiąc przed ślubem..
Jedyne czym mogę się pochwalić a pisałam już o tym to kompan przy seksie.. Czyli nasz Pieseł oparty o łoże i paczący co to się tam dzieje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja powiem tylko ze zaczelam seksowac w wieku 17 lat i moj maz nie byl moim jedynym
Pierwszy raz z mezem byl nieco niezreczny, nie umielismy go wsadzic :p
Nie stosowalam wtedy jeszcze poslizgu ze sliny a nic nie mielismy i moje soczki nie wyszly na czas by go witacwiec bylo nieco na sile ale bylam szalenczo zakochana. Do dzis pamietam jakie mialam majtki choc to bylo 10 pat temu / kremowe w aniolki hahaha full sexi look
Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
A no mój pierwszy raz też był jak u Ciebie.. Też nie mogliśmy sobie poradzić z włożeniem.. He he.
A za drugim zamachem jechaliśmy na działkę rowerami.. Jak dojechaliśmy stwierdziliśmy że cisza spokój.. Mój facet więc wrócił rowerem do domu po żel a ja czekałam..
Często wrzucalismy w ziemię parasol ogrodowy żeby odsłonić się od ulicy i dawalismy czadu niczym się nie przejmując..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:50
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Ja powiem tylko ze zaczelam seksowac w wieku 17 lat i moj maz nie byl moim jedynym
Pierwszy raz z mezem byl nieco niezreczny, nie umielismy go wsadzic :p
Nie stosowalam wtedy jeszcze poslizgu ze sliny a nic nie mielismy i moje soczki nie wyszly na czas by go witacwiec bylo nieco na sile ale bylam szalenczo zakochana. Do dzis pamietam jakie mialam majtki choc to bylo 10 pat temu / kremowe w aniolki hahaha full sexi look
ale od początku było wiadomo, że to własnie to
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
Kasia ja też do dzisiaj pamiętam jakie miałam majtki przy moim pierwszym razie!!
Miałam tylko jednego chłopa w życiu i to był mój mążale on już był wprawiony także poszło gładko
ale tak mnie rozepchał, że przez 2 dni go czułam w środku
Kasia1987, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Przystojny gin mnie przebadal. Wszystko jest ok, płyn poowulacyjny jest, pęcherzyk juź widzi. Jeżeli @ nie dotrze to za 2 tyg mam przyjść do niego na wizytę. Ogólnie wszystko jest ok jajniki czyste etc.
Nats, szuflada, Gizmo, Sylwia91, Caro, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje że mój test owu z południa jest wciąż negatywny ale! Ciemniejszy niż wczorajszy wieczorny.
Jest szansa że mój obecny cykl faktycznie jest w trybie turbo!
Może się uda mojemu M. Ustrzelic jajko zanim pojedzie se.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:53
Gizmo lubi tę wiadomość
-
To z parasolką fajne fajne
Heheh
A mój 1 raz w ogole to był w moim wtedy jeszcze nastolatkowym pokoju w domu rodziców na mojej kolorowej kanapie, 11 w południe rodzice w pracy, lipiec, wakacje.. burza byłabolało jak przy @ ale chcialam i mina mojego chłopaka (wniebowzięcie i uwielbienie dla mnie) zrekompensowała mi ból
w sumie fajnie to wspominam.
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Fajnie mają się te, co mężusiów w czas poznały.
Jakbym ja poznała mojego wcześniej to było by to, od razu z nim. Ale nie żałuję, bo mój poprzedni seks był z miłości, planowaliśmy ślub, dzieci i psa..Nie przetrwało przez odległośc, ale było fajne
swoje poszalałam.
Nats lubi tę wiadomość