X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaha moj mąż przed naszym 1 wspólnym razem (choć oboje mieliśmy już doświadczenia) zapytał się przrd samym włożeniem "na pewno?" hahah a ja "TAAAK" :D
    Ja byłam ta gorsza jak tak teraz patrzę :D

Nats lubi tę wiadomość

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Nats Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha a po tym pierwszym razie w przeciągu 2 dni było 6 innych razy to na końcu zlapalo mnie mega zapalenie pęcherza i musieliśmy szybciej wrócić :P hehe no, ale było prawie perfekcyjnie ;)

Kasia1987 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia,
    Fajnie to brzmi "planowaliśmy ślub, dzieci i psa" :D
    Świetne! :)

Kasia1987 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takimi byliśmy wariatami że nawet rasę wybraliśmy :)
    A potem się rozpadło -do dzisiaj pamiętam jak mi waliło serce jak zerwaliśmy. Jakby się we mnie zapadło... Tego uczucia nigdy nie zapomnę. No i potem pobyłam trochę sama, randkowałam, ale tak bez sensu, a potem po roku z moim mężem się zaczęło.. i cudownie trwa do dziś...

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wpadłam na temat :D moj pierwszy raz z moim mężem był piękny choć nie zakończył się dla mnie orgazmem. Pamiętam jak przed tym nocowalam u niego czasami i na dobranoc dostawał buziaka i szlam spać. Powiedział mi poten że jak się tylko przytuliłam i nic więcej nie było to pomyslal ze w końcu trafił na normalną dziewczynę i że to na pewno to :)

Kasia1987, Nats lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Takimi byliśmy wariatami że nawet rasę wybraliśmy :)
    A potem się rozpadło -do dzisiaj pamiętam jak mi waliło serce jak zerwaliśmy. Jakby się we mnie zapadło... Tego uczucia nigdy nie zapomnę. No i potem pobyłam trochę sama, randkowałam, ale tak bez sensu, a potem po roku z moim mężem się zaczęło.. i cudownie trwa do dziś...
    też kiedyś takiego miałam.. długo nie mogłam się pozbierać...
    i też dobry rok jak nie dłużej minęło jak zaczełam być z moim meżulkiem ;)

Kasia1987, Sylwia91 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja zobaczyłam mojego męża to pomyślałam "Boże, jakbym ja miała takiego chłopaka jak on, to byłabym najszczęśliwsza na świecie" :D
    Ale nie byłam taka fajna jak Ty Sylwia, dziś widze, że szybko "wskoczyłam" mu do łóżka, raptem miesiąc chodziliśmy, a ja już nie umiałam wytrzymać. Byłam młoda wariatka, dziś jestem stara wariatka i nieco inaczej patrzę na świat :)

Sylwia91, Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na początku naszego związku pojechaliśmy nad morze, oczywiście seks odchodził codziennie, a pewnego razu pękła nam gumka. Byłam załamana. Serio. Nie chciałam wtedy dziecka, nie byłam pewna czy to jest ten facet. Poszłam do pierwszego lepszego gin, okazało się że na naszym osiedlu byl, jakby bylo to przeznaczenie hehe, powiedziałam co i jak, dal mi receptę i pół godziny później lyknelam tabletkę. Oczywiście on ją wykupił... A do niedawna żałowałam że to zrobiłam i bylam pewna że brak dziecka teraz to Boża kara za tamto

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Jak ja zobaczyłam mojego męża to pomyślałam "Boże, jakbym ja miała takiego chłopaka jak on, to byłabym najszczęśliwsza na świecie" :D
    Ale nie byłam taka fajna jak Ty Sylwia, dziś widze, że szybko "wskoczyłam" mu do łóżka, raptem miesiąc chodziliśmy, a ja już nie umiałam wytrzymać. Byłam młoda wariatka, dziś jestem stara wariatka i nieco inaczej patrzę na świat :)
    hahahah ej.. ja mojemu w ten sam dzień wskoczyłam hahaha... ale ja go znałam od 13go roku życia... od wtedy mi się podobał i ja jemu też ale gowniarze byliśmy to nie w głwoie Nam było chodzenie... po latach się spotakliśmy heh i tego dnia co do niego pojechałam to była taka iskierka między nami.. jakby prąd nas kopnął i ja od tamtego dnia u niego zostałam.. od razu wiedziałam ze to jest On ;)

Sylwia91, Kasia1987, Gizmo, Nats, Allmita lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam guma pękła na Sylwestra raz :D
    hahaha jak fajerwerki :D
    Ale brałam wtedy też piguły więc luz- ale oczywiście panikowaliśmy trochę hahaha
    Nie śmiejcie się, miałam 19 lat :P

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie brałam, później zaczęłam.

• Kasia1987 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa u nas podobna historia!
    Tzn też się znamy od szkoły i też wtedy nic, bo gówniarze byliśmy :) i dopiero potem jak na siebie wpadliśmy to pomyślałam wowww ale wyrósł hahah i już się zabujałam :)

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam powiem że miałam hmm chyba z 10 facetów przed moim mężem.. ale miałam pośród nich kilku z małymi penisami.. hahah co za przykrość :D

Gizmo, Nats lubią tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Gaduaaa u nas podobna historia!
    Tzn też się znamy od szkoły i też wtedy nic, bo gówniarze byliśmy :) i dopiero potem jak na siebie wpadliśmy to pomyślałam wowww ale wyrósł hahah i już się zabujałam :)
    no to jest nas trzy, bo u mnie to samo :D a <3 już na trzecim spotkaniu :P

Kasia1987, Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Nats Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my czekaliśmy jakieś pół roku od momentu jak byliśmy już razem. Pojechaliśmy na weekend do Karpacza i to było w takim pensjonacie "Celinka" czy cos takiego. Może kiedyś tam wrócimy :)

Gaduaaa, Gizmo, Kasia1987, Sylwia91 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    no to jest nas trzy, bo u mnie to samo :D a <3 już na trzecim spotkaniu :P

Jesteśmy usprawiedliwione bo ich znałyśmy lata hahahaha :D to się już liczy :D
    Gaduaa to ciekawe, co mówisz. Ja nie mam aż takiego porównania ale mam i powiem Wam że małego nie zaznałam, ALE mojego męza jest najgrubszy :D hahah
    Może temu źle się wkładało za 1 razem :)

Nats, Gaduaaa, Sylwia91, zapachmalin lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam powiem że mój był chłopakiem mojej dobrej koleżanki haha i nawet jak zerwali to próbowałam ich jakoś pogodzić.. Wszyscy pracowaliśmy razem. Potem on zaczął dużo imprezowac i noeraz wychodził z dziewczynami które ze mną mieszkaly, w większym gronie, jak to powiedział "nigdy nie pomyślałem że za ścianą w drugim pokoju spi moja zona hehe" a faktycznie zawsze jak wychodzili to ja pechowo mialam na rano do pracy nastepnego dnia. Potem moja współlokatorka zapytala co o nim myślę i spotkaliśmy się we 4,ona ze swoim facetem i ja z Krzyśkiem, bo znali się dobrze. Wkurzal mnie wtedy ale jak spotkalam się z nim sam na sam to go polubilam. Ale bylo zdziwko w pracy jak wyszlo ze jesteśmy razem :D a tamta kolezanka nagle wielka zazdrość haha a ja do niej "no przecież go nie chcialas a nam jest dobrze razen"

Kasia1987, Nats, Gizmo, Gaduaaa, Allmita lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Jesteśmy usprawiedliwione bo ich znałyśmy lata hahahaha :D to się już liczy :D
    Gaduaa to ciekawe, co mówisz. Ja nie mam aż takiego porównania ale mam i powiem Wam że małego nie zaznałam, ALE mojego męza jest najgrubszy :D hahah
    Może temu źle się wkładało za 1 razem :)
    Boże jak sobie przypomnę te małe fiuty to aż można się załamać hahahahaha porażka po całości...

dobrze że mój mąż jest dobrze wyposażony hahah

Kasia1987, Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka na tej samej imprezie 18tkowej też sobie mojego upatrzyła, ale on zaczął krecić ze mną. I ona się oczywiście obraziła na mnie wtedy! A to mój mąż :) hehehe :) pogmatwane te stare historie :)

Gizmo lubi tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiem Wam swoją historię bo normalnie nie wytrzymam :D
    Więc ja na drugim spotkaniu dałam popis umiejętności językowych, natomiast na trzecim było <3 ale tak samo jak wyżej, mieliśmy problem z początku, ja cała w stresie bo to mój pierwszy raz był. On co prawda już wprawiony w bojach ale zawsze mi tłumaczył, że pierwszy raz mu tak bardzo zależało żeby było idealnie i to dlatego :D W każdym razie potem już było cudownie i tak sobie trwa do dziś. ;) Aczkolwiek tępo miałam zajebiste :D

Kasia1987, Nats, Gaduaaa, Sylwia91, Gizmo lubią tę wiadomość

‹‹ 1407 1408 1409 1410 1411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ