Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde na się kiedyś spotykałam z takim chłopakiem prawie dwa metry, chłop jak dąb, siłownia bieganie itp a jak ściągną majtki to mnie zatkało bo nie wiedziałam ze takie małe penisy istnieją..nie miał więcej niż 10 cm w zwoedzie i chyba w ogóle nie lubił tego sporu bo przez 6 mc spaliśmy 2 razy i mam wrażenie ze tylko dlatego ze go naciskałam..
Gizmo, Gaduaaa, Kasia1987, Allmita lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Kurde na się kiedyś spotykałam z takim chłopakiem prawie dwa metry, chłop jak dąb, siłownia bieganie itp a jak ściągną majtki to mnie zatkało bo nie wiedziałam ze takie małe penisy istnieją..nie miał więcej niż 10 cm w zwoedzie i chyba w ogóle nie lubił tego sporu bo przez 6 mc spaliśmy 2 razy i mam wrażenie ze tylko dlatego ze go naciskałam..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:no i pojechały po bandzie
ja miałam tunezyjczyka i algierczykaten drugi to był mmmmm
Jeden ciężary podnosił a drugi piłkarz zawodowy
ten drugi był czorny?Zawsze chciałam zobaczyć jak to jest...
hahahaha
Sylwia91, Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:ten drugi był czorny?
Zawsze chciałam zobaczyć jak to jest...
hahahaha
Atef miał na imie
a Algierczyk mmm Mourad wyglądał jak Włoch. I o dziwo obaj do mnie po francusku gadaliżaden angielskiego nie znał haha
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:raczej ten Tunezyjczyk przypominał Bambo
Atef miał na imie
a Algierczyk mmm Mourad wyglądał jak Włoch. I o dziwo obaj do mnie po francusku gadaliżaden angielskiego nie znał haha
francuski to język miłościhahaha. więc w sumie powinno wystarczyć
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny