X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o ile zakułoby Cię w dupencję zanim sikniesz to spoko :D ...
    Moje marzenie... storczyk w dupie :p

Sylwia91, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U was było mega romantycznie:-) u mnie raczej nie było nic oficjalnie.
    Siedzielismy na kanapie i moj nagle do mnie ze moze byśmy się pobrali a ja na to ze ok...i dalej film oglądaliśmy:-))

Sylwia91, Gizmo lubią tę wiadomość

• 91patka91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi przykro mi bardzo ze spotkało Ciebie cos tak strasznego :( nie potrafie sobie nawet tego wyobrazić :(

d4j5vd4ky97hgvg9.png
    022644301f72ad2b949e1baea856b9b1.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    U was było mega romantycznie:-) u mnie raczej nie było nic oficjalnie.
    Siedzielismy na kanapie i moj nagle do mnie ze moze byśmy się pobrali a ja na to ze ok...i dalej film oglądaliśmy:-))
    u nas zanim był pierścionek to też była rozmowa o planach na przyszłość itd, ale nie żałuję tego, bo gdyby mnie tak zaskoczył po prostu pytaniem to nie wiem co bym powiedziała, bo nie znałabym jego podejścia do tego, a tak to wiedzieliśmy wszystko

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy orze tak jak może Zołzi :D

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa!!! :D :D Zostało mi tylko 199 dni! magiczna 1 z przodu już :D

Elunia, WaldhauzerM, Caro, Allmita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    u nas zanim był pierścionek to też była rozmowa o planach na przyszłość itd, ale nie żałuję tego, bo gdyby mnie tak zaskoczył po prostu pytaniem to nie wiem co bym powiedziała, bo nie znałabym jego podejścia do tego, a tak to wiedzieliśmy wszystko

Lecimy do Paryża na majówkę wiec kto wie aczkolwiek nie liczę na nic ani nic nie oczekuje bo jest idealnie.
    Jak będzie oficjalnie to fajnie jak nie to tez dobrze. Jakoś mi na tym super nie zależy. Chociaż przyznam ze miło by było:-) bo jak się wszyscy pytają o zaręczyny to nie wiem czy im o tej kanapie opowiadać bo jakoś głupio hehe

Kasia1987, Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz tak szczerze kazda poleciala rzeczami bolesnymi to i ja powiem... U nas fajnych zareczyn nie bylo. Chodzilismy juz mega dlugo, zaczelismy razem zyc i facetowi jak to facetowi bylo dobrze i wygodnie. Po 5 latach zaczelam przebakiwac zeby coz zmienic a on ze absolutnie bo on sie za mlody czuje....

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Lecimy do Paryża na majówkę wiec kto wie aczkolwiek nie liczę na nic ani nic nie oczekuje bo jest idealnie.
    Jak będzie oficjalnie to fajnie jak nie to tez dobrze. Jakoś mi na tym super nie zależy. Chociaż przyznam ze miło by było:-) bo jak się wszyscy pytają o zaręczyny to nie wiem czy im o tej kanapie opowiadać bo jakoś głupio hehe
    Będzie dobrze, zobaczysz :* :) Na pewno coś się wyjaśni! u mnie majówka niestety odpada jezeli chodzi o wyjazdy, bo 1 wypada w Niedzielę, a 3ego mam chrzest do grania, także trochę lipa z wyjazdem. Może w wakacje nam się uda, ale nic na siłę, bo dużo wydatków nas czeka teraz

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Jak juz tak szczerze kazda poleciala rzeczami bolesnymi to i ja powiem... U nas fajnych zareczyn nie bylo. Chodzilismy juz mega dlugo, zaczelismy razem zyc i facetowi jak to facetowi bylo dobrze i wygodnie. Po 5 latach zaczelam przebakiwac zeby coz zmienic a on ze absolutnie bo on sie za mlody czuje....
    jak go przekabaciłaś? My też już mieszkaliśmy razem, a jak chodziliśmy po zakupach to weszliśmy do sklepu z biżuterią i oglądaliśmy pierścionki, taka mała aluzja ode mnie hehe

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi bardzo przykro było to czytać... podziwiam że umiesz o tym w ogóle rozmawiać i tak fajnie poukładałaś sobie życie po takich przeżyciach..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kasia1987 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potem byla awantura za awantura, nasz najgorszy czas...
    Ludzie dookola brali sluby a my chlopak z dzuewczyna...
    Komentarze z zewnatrz mnie zabijaly, kazda proba rozmowy o przyszlosci doprowadzala go do szalu. Mowil ze mnie kocha i kuedys to nastapi... Ja bylam zalamana

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia szczerze to ja bym nie wytrzymała chyba tyle bez ślubu... Mnie po roku już zalewała krew hehe, lubię klarowne sytuacje więc uważałam, że jak nam jest dobrze i już więcej się nie da zrobić w takim stanie rzeczy to warto pomyśleć nad krokiem naprzód.

• Nats Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas było zaskoczenia. Cały dzień chodził jakiś taki dziwny, powtarzal chyba z 5 razy jak mnie mocno kocha. Kupił kwiaty. Poszliśmy na kolację, a później na spacer w miejsce gdzie na 1 randki chodziliśmy. No i stało się :)
    A pierścionek idealnie trafiony w mój gust.

Elunia, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze ze to jego rodzina molestowala mnie pytaniami o zareczyny i slub i to lata trwalo a ja z glupia mina cierpialam na maxa i czulam sie upokorzona... Plakalam wiele razy i nic to nie dawalo, wstyd mi bylo zwierzac sie komukolwiek. Zaczelam sie wtedy modlic za niego bo juz sensu nie czulam :/ najgorsze ze reagowal strasznie. Ucinal rozmowy, nerwy wychodzily, ciagle klotnie

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Potem byla awantura za awantura, nasz najgorszy czas...
    Ludzie dookola brali sluby a my chlopak z dzuewczyna...
    Komentarze z zewnatrz mnie zabijaly, kazda proba rozmowy o przyszlosci doprowadzala go do szalu. Mowil ze mnie kocha i kuedys to nastapi... Ja bylam zalamana
    Ja po rozmowie o ślubie jak już uzgodniliśmy że to zrobili to go cisnęłam o oficjalne zaręczyny czyli pierścionek itp. Też było trochę zgrzytów ale daliśmy radę i Wy też, a teraz jest wspaniale :)

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poltora roku po tym odkad sie zaczelismy o to klocic pewnego dnia zabral mnie na miasto i na dachu wiezowca w aucie dal mi pierscionek. Nie powiedzial nic, chyba nie umial i ja nie umialam bo to bylo okupione setkami klotni, awantur i placzu. Trafil w moj gust, wszystko pieknie ale czulam gorzka radosc... Nie bylo to z serca i nie bylo z ta szczegolna magia o ktorej piszecie.

16uddqk34v2bfw3k.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Nas sie tez pytają kiedy ślub i kiedy ślub. Pierscionek mi Tii wreczyl podczas obiadu w restauracji. Ale to nie byly oświadczyny. Poprostu powiedzial ze chce mi cos podarowac w dowód miłości. Żebym wiedziała ze on należy do mnie na zawsze. A jak rodzinka zobaczyla zlotko na palcu to wszyscy gratki z okazji zaręczyn składali haha.

Sylwia91 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wasza pierwsza randka z przyszlym mezem?

U mnie Sopot.. plaża... i nagle PRUUUT!
    Krzaki i rozwolnienie :p
    Po chwili jechalam do domu... i reszta wieczoru ma sraczu :p

Jestem oblesna wiem ;D

Sylwia91, Gaduaaa, WaldhauzerM, Caro, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja przyznaje ze bylam psychicznie udreczona ;(

16uddqk34v2bfw3k.png

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ