Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Kiedyś się wymieniłyśmy nazwiskami i się mamy na fb nawzajem
ale raczej nikt z fb nas tu nie znajdzie.
A co, chcesz mnie mieć w znajomych?
ufff
na razie ukrywam sie przed 3 osobami na fb wiec tam nie wchodze hahaha
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy któraś ma z was PCO?
I jak się sprawy mają z tymi pobocznymi dolegliwościami jak nadmierne owłosienie czy tycie?
Bo generalnie nie mam ani jednego ani drugiego a lekarz podejrzewa PCO?
Dowiedziałam się tez ciekawej rzeczy dzisiaj ze niepękającego pecherzyki leczy się tez operacyjnie, "wywierając" jakby kilka otworów w jajnikach. -
nick nieaktualny
-
Elunia masz podobnie do mnie. Robiłam badanie AMH i wg wyniku wyszło mi, że mam PCOS.Elunia wrote:Czy któraś ma z was PCO?
I jak się sprawy mają z tymi pobocznymi dolegliwościami jak nadmierne owłosienie czy tycie?
Dowiedziałam się tez ciekawej rzeczy dzisiaj ze niepękającego pecherzyki leczy się tez operacyjnie, "wywierając" jakby kilka otworów w jajnikach.
Tak naprawdę, żadnych objawów nie mam, tylko okazało się że pęcherzyków mam za dużo i są za małe żeby pękać.
Podejrzewam, że jesteśmy w identycznej sytuacji.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Czy któraś ma z was PCO?
Dowiedziałam się tez ciekawej rzeczy dzisiaj ze niepękającego pecherzyki leczy się tez operacyjnie, "wywierając" jakby kilka otworów w jajnikach.
Moja słynna na tym wątku kuzynka robiła badania.. I z badań wynika że ma PCOS ale organizm zaprzecza.. Cokolwiek to znaczy. Teraz jest na takim etapie że pęcherzyki nie pękają i bierze zastrzyk.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Kiedy macie urodziny?????

A co chcesz zbankrutowac na prezenty??
To spoko.. Ja mam od jutra za tydzień.. Laski w sobotę za tydzień jak wrócę z premiery zapraszam na sabat na forum..
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:to jestes zodiakalnym bykiem Waldus? podobno byki maja niezle cycuszki
w sensie, ze duze 
To mnie coś ominęło.. Bo czekam na rozwój ciąży żeby je mieć.. Podotykac..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH