Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A czy się w wianuszek układają to nie wiem, bo nic nie mówiła takiego. Wspomniała tylko, że faktycznie jest ich więcej.Elunia wrote:No też tak mi się wydaje.
Też Ci się te pęcherzyki w taki wianuszek układają? Patrze że drogie jest to badanie. Robiłaś prywatnie czy lekarz Ci zlecił?
Za badanie płaciłam 120 zł. Zleciła mi je gin w klinice niepłodności jako takie, które muszę zrobić żebyśmy wiedzieli ile czasu mam na dzieci. A wyszło co wyszło
Myślę, że nawet jak ci lekarz zleci to trzeba płacić za nie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:A czy się w wianuszek układają to nie wiem, bo nic nie mówiła takiego. Wspomniała tylko, że faktycznie jest ich więcej.
Za badanie płaciłam 120 zł. Zleciła mi je gin w klinice niepłodności jako takie, które muszę zrobić żebyśmy wiedzieli ile czasu mam na dzieci. A wyszło co wyszło
Myślę, że nawet jak ci lekarz zleci to trzeba płacić za nie.
Podpytam Cie troszkę jeszcze;)
Bierzesz jakieś leki i co w ogóle z tym robicie teraz?
No i czy hormony miałaś w normie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia i Kozamonia - wtrace sie mam na sekunde - czy przy PCOS pecherzyki nie rosna czy nie pekaja? bo przeciez macie skoki temperatur a skoki sa chyba po tym jak juz pecherzych zrobi bum ? nie znam sie a pytam z ciekawosci, tez chyba sie zbadam
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Kasia - zadzwon do wujka i powiedz, ze masz grzyba i zarazasz - odwolasz impreze i bedziesz miec czas zeby wymeczyc chlopa

Sami zadzwonili, czy możemy przełożyć na sobotnie popołudnie
Znak?
Nats, rozowyflaming, 91patka91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

narazie biorę tylko wiesiolak i ovarin. Przy następnym monicie ma mi powiedzieć coś więcej.