Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam takie w ostatnich dniach Gaduaaa

(ale ja poluję na owu... hehe taki mały niuansik)
Wygląda to obiecująco, aczkolwiek ja w 1 cyklu robiłam testy owu żeby może ciążę wyłapać i miałam zawsze pozytywne a ciązy nie było.
Życzę Ci, żeby było inaczej :*
szuflada, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a robiłaś cały cykl dzień w dzień ?Kasia1987 wrote:Miałam takie w ostatnich dniach Gaduaaa

(ale ja poluję na owu... hehe taki mały niuansik)
Wygląda to obiecująco, aczkolwiek ja w 1 cyklu robiłam testy owu żeby może ciążę wyłapać i miałam zawsze pozytywne a ciązy nie było.
Życzę Ci, żeby było inaczej :*
bo ja skończyłam robić 18 czy 19 dnia cyklu.. potem zrobiłam chyba z 3 dni temu i była jedna krecha a dziś zaś są dwie...
szkoda że nie robiłam dzyń w dzyń to bym mogła może coś wywnioskowaćFabian
Cyprian
Tymuś 
-
no bo my testujemy owulacyjnymy hahaha przed @... bo się mówi że test owu może wykazać ciążę.. ale nie musi..szuflada wrote:aaa to nie rozumiem haha

może to już na ciunże!!!
no i Waldi, Anulka i Klaudyś robiły te testy przed @ i im wyszły 2 kreski z czego Waldi i Anula są w ciąży..Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
no widzisz...moze to coś znaczy?Gaduaaa wrote:no bo my testujemy owulacyjnymy hahaha przed @... bo się mówi że test owu może wykazać ciążę.. ale nie musi..
no i Waldi, Anulka i Klaudyś robiły te testy przed @ i im wyszły 2 kreski z czego Waldi i Anula są w ciąży..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Więc i ja się z Wami witam
obecnie 7 miesiąc starań (w tym 3 infekcje). Stwierdzone PCOS wg. usg i badań hormonalnych. Cykle bezowulacyjne. Zalecenia ginekologa tabletki anty na regulację hrmonów, dlatego zmieniłam lekarza i 25 kwietnia idę do kolejnego - obecnie trzeciego.
od 5 miesięcy piję INOFEM, Od następnego cyklu będę brała zioła ojca sroki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 12:05
Gizmo lubi tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione

-
Gaduaaa wrote:a robiłaś cały cykl dzień w dzień ?
bo ja skończyłam robić 18 czy 19 dnia cyklu.. potem zrobiłam chyba z 3 dni temu i była jedna krecha a dziś zaś są dwie...
szkoda że nie robiłam dzyń w dzyń to bym mogła może coś wywnioskować
Robiłam.
Zaraz po owu wyszły negatywy a po kilku dniach znow pozytywne.
Az do @.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH