Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Elunia ja już pisałam więc się nie powtarzam
ja za to sugerujacego obrazu nie mam
narazie biorę tylko wiesiolak i ovarin. Przy następnym monicie ma mi powiedzieć coś więcej.
Wybacz mam sklerozę. Lekarz mi dzisiaj powiedział że kobieta nawet z podejrzeniem PCO powinna Klomifen (Clostilbegyt) brać.
Tylko minus jest taki że podobno owulacje przy tym leku są bolesne na maksa bo jajniki są spuchnięte. -
nick nieaktualny
-
Test jeszcze ściemniał... Gapię się na niego co chwila. Jak debil.
Mam go w organizatorze między kartkami.
Dla ciekawości jak mi się pęcherz zapełni zrobię testa z Allegro.
Jak ten debilny będzie się fajnie pokazywał to znaczy, że chyba w końcu coś..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Kasia ten test jakby chciał a niemógł kurde... sama nie wiem co jest grane
Coraz ciemniejszy... ja osiwieje. Teraz ma tak na oko 7/9 mocy kontrolnej..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
No widzisz elunia ja narazie cło nie biorę

Flaming w 2 ostatnich byłam i poprzednio wcale nie pękł , teraz niezupelnie i 4 cykle temu tez niecalkowicie. Jeśli w tym cyklu z dzidzi nici to znowu mam się zgłosić i na nowo Polsko ludowo. Kochana każdy gin to robi. A mnie to pomogło a raczej mam nadzieję że pomoże bo gin o ld razu się zainteresował a nie kazał starać się rok...

-
Oznaczałam tylko tarczycę. Nic więcej nie chciała ode mnie.Elunia wrote:Podpytam Cie troszkę jeszcze;)
Bierzesz jakieś leki i co w ogóle z tym robicie teraz?
No i czy hormony miałaś w normie??
Jak dostanę @ to od 2 dnia mam brać Clo. w 8 dc mam się zgłosić i dostanę zastrzyk na pęknięcie. I tak przez 3 miesiące.
W międzyczasie mój będzie ponawiał badanie nasienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Oznaczałam tylko tarczycę. Nic więcej nie chciała ode mnie.
Jak dostanę @ to od 2 dnia mam brać Clo. w 8 dc mam się zgłosić i dostanę zastrzyk na pęknięcie. I tak przez 3 miesiące.
W międzyczasie mój będzie ponawiał badanie nasienia.
Dziękuje Ci sliczniaście:)
I będę za was mocno trzymała kciuki!!Q najmocniej jak się da! -
Będziemy trzymały kciuki za siebie nawzajemElunia wrote:Dziękuje Ci sliczniaście:)
I będę za was mocno trzymała kciuki!!Q najmocniej jak się da!
żeby nasze pęcherzyki rosły i pękały
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH