Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:tak bez gotowania? same ziarenka? bo mi te ziarenka bardzo smakują...i mam właśnie walkę wewnętrzną czy można je jesc tak na "sucho" czy konieczny jest ten glucior
chyba chodzi o ten glucior...ale moze sprobuj kapsulki z wiesiolka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to go połkniesz w całościrozowyflaming wrote:nie mam jak Zolza bo tylko jeden banan wchodzi w gre tylko, ze dzisiaj lata

wiec wcinam prawdziwe banany
ale jak wroci to 

mnie czasem też taka ochota nachodzi, że gardło mam wtedy pełne
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Czy ja mogę mieć do Was prośbę? Chodzi o moją koleżankę ze szkoły. Zdiagnozowano u niej ataksję móżdżkowo-rdzeniową. Nie będę tłumaczyć na czym to polega i jak się objawia. W każdym razie jedynym jak na razie dla niej ratunkiem jest przeszczep komórek macierzystych. Wspólnie z dziewczynami z klasy założyłyśmy Stowarzyszenie. Mamy już numer konta do wpłat. Mogę tu podać? Każda złotówka się liczy.
Dziękuję
Podawaj, ja kaske na pewno przeleje.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Czy ja mogę mieć do Was prośbę? Chodzi o moją koleżankę ze szkoły. Zdiagnozowano u niej ataksję móżdżkowo-rdzeniową. Nie będę tłumaczyć na czym to polega i jak się objawia. W każdym razie jedynym jak na razie dla niej ratunkiem jest przeszczep komórek macierzystych. Wspólnie z dziewczynami z klasy założyłyśmy Stowarzyszenie. Mamy już numer konta do wpłat. Mogę tu podać? Każda złotówka się liczy.
Dziękuję
dajesz! -
nick nieaktualny
-
jeszcze czekam na KRS, za chwilę mi dziewczyny na grupie podadzą ale z góry juz dziękujęElunia wrote:Podawaj, ja kaske na pewno przeleje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3292d3a00359.png
ul. Ciechanowska 18B , Gołotczyzna, 06-430 Sońsk gdyby było nieczytelneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 14:17
Elunia, rozowyflaming, Caro, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
a skoro o przeszczepie komórek macierzystych mowa... czy dziewczynki są zarejestrowane jako potencjalni dawcy szpiku?Gizmo wrote:jeszcze czekam na KRS, za chwilę mi dziewczyny na grupie podadzą ale z góry juz dziękuję
91patka91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i gucio