Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A poza tym witam się z rana

U mnie 19dc i tempka 36,7. Ehh jeszcze tyle czekania.. Jeszcze raz powtórzę to już któryś raz ze ta faza jest najgorsza..
Skończyć się może pięknie, ale to czekanie.. Ajajajajjaja.
A no i wiecie, że w piątek urodziła moja koleżanka z pracy. Dziewczynka. Słodziak do schrupania. A poza tym są jeszcze dwie w ciąży. Jedna termin na sierpień, a druga ma październik. Obym i ja mogła dołączyć ze swoim terminem na styczeń, bo tak by wypadło
Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro wrote:A poza tym witam się z rana

U mnie 19dc i tempka 36,7. Ehh jeszcze tyle czekania.. Jeszcze raz powtórzę to już któryś raz ze ta faza jest najgorsza..
Skończyć się może pięknie, ale to czekanie.. Ajajajajjaja.
A no i wiecie, że w piątek urodziła moja koleżanka z pracy. Dziewczynka. Słodziak do schrupania. A poza tym są jeszcze dwie w ciąży. Jedna termin na sierpień, a druga ma październik. Obym i ja mogła dołączyć ze swoim terminem na styczeń, bo tak by wypadło
To prawda, że druga faza pod względem czekania jest najgorsza... Na pewno Ci się uda
Jaką macie pogodę? U mnie pięknie słoneczko świeci

-
Anula1986 wrote:To prawda, że druga faza pod względem czekania jest najgorsza... Na pewno Ci się uda

Jaką macie pogodę? U mnie pięknie słoneczko świeci
Oby, oby
Ale nie nastawiam się.
Słoneczko??! Jaaaaa... U mnie od rana leje, leje, leje i jeszcze raz leje.. Szaro, buro i w ogóle fe fe
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
U mnie tez słońce od rana ale to nie zmienia faktu ze znów wstalam z bólem głowy. Kawke juz mam i może zaraz przejdzie. Chyba te anty tak na mnie działają

Do kościoła na 13 dzis ruszam wiec trza sie brac za obiad. Dzis u mnie karkoweczka z buraczkami
-
Gizmo wrote:U mnie tez słońce od rana ale to nie zmienia faktu ze znów wstalam z bólem głowy. Kawke juz mam i może zaraz przejdzie. Chyba te anty tak na mnie działają

Do kościoła na 13 dzis ruszam wiec trza sie brac za obiad. Dzis u mnie karkoweczka z buraczkami
U mnie dzisiaj gulasz wołowy w nieco innej wersji z dodatkiem quinoy
plus oczywiście rosołek 
Ostatnio mówiłam, że mam zaparcia
Od 2 dni mam luźne kupki...

-
Anula1986 wrote:A co na ból gardła mogą brać kobitki w ciąży?
W aptece są specjalne preparaty.. Wystarczy zapytać.
Gaduaa nie wkurzaj nas..
Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej kochane!!
W koncu mam neta, wlasnie wrocilismy od tesciowej. Weekend piekny, grzejemy sie teraz na tarasie a ja Was nadrabiam
Same piekne wykresy widze!!! Bedzie sie dzialo w najblizszym czasie
Ja melduje kolejny dzien 37 st!! (Specjalnie po 6 mierzylam) czyli cos sie w organizmie odblokowalo!
Poza tym zalewa mnie rozciagliwa fontanna
czyzby dalej serduszkowac?
Caro, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
no nareszcie!!Kasia1987 wrote:Hej kochane!!
W koncu mam neta, wlasnie wrocilismy od tesciowej. Weekend piekny, grzejemy sie teraz na tarasie a ja Was nadrabiam
Same piekne wykresy widze!!! Bedzie sie dzialo w najblizszym czasie
Ja melduje kolejny dzien 37 st!! (Specjalnie po 6 mierzylam) czyli cos sie w organizmie odblokowalo!
Poza tym zalewa mnie rozciagliwa fontanna
czyzby dalej serduszkowac?
jak jutro będzie dalej taka wysoka to owu była
hura hura
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś