Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Hej kochane!!
W koncu mam neta, wlasnie wrocilismy od tesciowej. Weekend piekny, grzejemy sie teraz na tarasie a ja Was nadrabiam
Same piekne wykresy widze!!! Bedzie sie dzialo w najblizszym czasie
Ja melduje kolejny dzien 37 st!! (Specjalnie po 6 mierzylam) czyli cos sie w organizmie odblokowalo!
Poza tym zalewa mnie rozciagliwa fontanna
czyzby dalej serduszkowac?
Heej
W końcu jesteś
U mnie też jest słonecznie
aż chce się żyć! 
A serduszkuj kochana
Kasia1987 lubi tę wiadomość

-
Anula, są w aptece np preparaty z serii Prenalen i tam jest syrop, spray do nosa tabletki na gardło. Wszystko oparte na naturalnych produktach

Kasia! Toż to piękne wieści
Widać, że coś się ruszyło! A co do serduszkowania, to wiesz nigdy nie zaszkodzi, ale nie zamęcz Męża
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bo my duzo kochalismy sie przed owulka a teraz wlasnie mniej.
Myslalam zeby jeszcze dzisiaj i tyle.
Bo nie wiem czy to jedno serdusio kolo skoku tempki starczy...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Caro wrote:Anula, są w aptece np preparaty z serii Prenalen i tam jest syrop, spray do nosa tabletki na gardło. Wszystko oparte na naturalnych produktach

Kasia! Toż to piękne wieści
Widać, że coś się ruszyło! A co do serduszkowania, to wiesz nigdy nie zaszkodzi, ale nie zamęcz Męża 
Dzięki za cynk

-
Czesc dziewczyny

Kasia - super wieści. W końcu do Ciebie owu zawitała
A ja mam dzisiaj doła. Moja temperatura robi sobie ze mnie żarty, a ja wiem że małpa i tak przyjdzie. Znowu tylko się wszystko w czasie przeciaga a chciałabym zacząć piękny Nowy cykl..3500 g 54 cm
-
coś Ty się uparła z tą @ ?? hehe może wcale nie przyjdzie ! temp pięknaNats wrote:Czesc dziewczyny

A ja mam dzisiaj doła. Moja temperatura robi sobie ze mnie żarty, a ja wiem że małpa i tak przyjdzie. Znowu tylko się wszystko w czasie przeciaga a chciałabym zacząć piękny Nowy cykl..
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Jaki nowy cykl? Kolejna klapa na doope sie domaga?Nats wrote:Czesc dziewczyny

A ja mam dzisiaj doła. Moja temperatura robi sobie ze mnie żarty, a ja wiem że małpa i tak przyjdzie. Znowu tylko się wszystko w czasie przeciaga a chciałabym zacząć piękny Nowy cykl..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Objawy malpowe sa takie same jak na ciaze. A póki nie ma @ to...Nats wrote:Nie wiem po prostu czuję, ze przyjdzie.
Mam objawy typowo malpowe.
Nie chce robić sobie nadziei, bo w piątek test negatywny aż oczy bolały.
Zobaczymy co jutro będzie.
Jutro znow sikasz??
Kasia1987, Nats lubią tę wiadomość
-
Sikaj nats jutro albo pojutrze jak sie temp utrzyma i nie mysl negatywnie :*
Z tych naszych doopiatych poczatkow nawet sie owulki pokazaly wiec szansa jest.
Gizmo, Nats lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyMatko jaki tu spokój dzisiaj..wow.
Tysiąc rzeczy porobiłam i tylko pół strony napisały. Kobitki nie poznaje was.
Ja podjęłam męską decyzje. Przeanalizowałam swoje cykle, objawy, usg i inne duperele i od przyszłego cyklu mocno atakuje lekami. Clo, dupek i pregnyl. Co będzie!
Gizmo, WaldhauzerM, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Hej hej..
Zołza.. Zaje fura..
Witam babeczki.. Ja dzisiaj tak z doskoku.. Zarobiona jestem.. W Ikei na zakupach.. Usiadłam na chwilę.. Mój N poszedł po pićku i go wciągło.. Ale dzięki temu mam chwilę na forum.
Do potem..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Matko jaki tu spokój dzisiaj..wow.
Ja podjęłam męską decyzje. Przeanalizowałam swoje cykle, objawy, usg i inne duperele i od przyszłego cyklu mocno atakuje lekami. Clo, dupek i pregnyl. Co będzie!
Powodzenia :-*
Elunia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
i bardzo dobrzeElunia wrote:Matko jaki tu spokój dzisiaj..wow.
będzie dobrze !!!
Elunia lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahah a nie wiesz co...bo jak ładujesz fote na zapodaj net to potem to zdjęcie jest mocno powiększone i chciałam zobaczyć hahahaha czy przy powiększeniu coś widać... bo tam jakby coś chciało deliatnie pod światło chcieć ale nie wiem czy to nie mój mónioo płata figleElunia wrote:Gadua przed chwilą widziałam zdjęcie testu i już nie ma?
Może za wcześnie jeszcze?
a że nie ma się za bardzo czym chwalić to usunęłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 13:16
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:hahah a nie wiesz co...bo jak ładujesz fote na zapodaj net to potem to zdjęcie jest mocno powiększone i chciałam zobaczyć hahahaha czy przy powiększeniu coś widać... bo tam jakby coś chciało deliatnie pod światło chcieć ale nie wiem czy to nie mój mónioo płata figle
a że nie ma się za bardzo czym chwalić to usunęłam
Pokaż
Gizmo lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH