Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:a ja myślę że jakby by było to by było

Anulka jakbyś zrobiła test 2 dni wcześniej to byś miała cień cienia - tak myślę
Ja swój 1 test zrobiłam 11 dpo i był cień, wg mnie. Pewnie jakbym zrobiła 9 to chyba nic bym nie widziała
Gaduaaa, Kasia1987 lubią tę wiadomość

-
Nats wrote:Gaduaa za wcześnie jeszcze!
Ale temperatura z dnia na dzień coraz wyższa to dobry znak
))
Co do długich cykli to jak dla mnie mogę mieć nawet taki co trwa nawet ponad 9 miesięcy
Nie pogniewam się
Takiego to ja Ci z całego serducha życzę!
Masakra... Libido mi się podwyższyło
Muszę się opanować
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
Ni z gruszki ni z pietruszki nabrałam ochoty na serduszkowanie, a ciągle też jest mi ciepło... Coś jak uderzenia gorąca, tylko, że w tym przypadku nazwałabym uderzenia ciepła. Tak mam od kilku dniGaduaaa wrote:hahahaha to dobrze !
Szczerze to boję się teraz serduszkować temu mojego nie tykam

-
Dzięki kochana :*Anula1986 wrote:Takiego to ja Ci z całego serducha życzę!

Masakra... Libido mi się podwyższyło
Muszę się opanować 
Hehe
) korzystaj, bo jak się dzidzia urodzi to ciężko podobno z tym 
Ja przed okresem mam zawsze taka chcice, ze bajka. Podobno do macicy krew naplywa i dlatego.3500 g 54 cm
-
no właśnie zależy pod jakim katem na niego spojrze.. bo momentami mi coś śmignie tam ale wiesz.. mózg wie gdzie kreska ma być i jaka i podejrzewam ze mnie robi w balonaNats wrote:Gaduaa właśnie oglądam sobie zdjęcie Twojego testa i nie chce nakrecac, ale ja coś tam widzę.
Cień cienia, ale chyba coś tam jest.
Nats lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Powtórz za 2 dni, ale wydaje mi się ze coś na rzeczy jest kochanaGaduaaa wrote:no właśnie zależy pod jakim katem na niego spojrze.. bo momentami mi coś śmignie tam ale wiesz.. mózg wie gdzie kreska ma być i jaka i podejrzewam ze mnie robi w balona
Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Obiło mi się tylko tyle, że czystek nie mogą pić osobę mające anemię, ale też nie wiem, czy to jest prawda... Co do ciśnienia krwi to nic takiego nie słyszałam.Gaduaaa wrote:tak zrobie tylko powiedz mi czy słyszałaś o tym ze czystek obniża ciśnienie krwi ?
Wiem jednak na pewno, że kobiety przed ciążą, w ciąży i po ciąży mogą go pić.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH